Istinita priča: Izgubio je 45 kilograma samo zato što je kafi dodao nešto što svi imamo u frižideru

Kafa može da bude vaš saveznik u mršavljenju iz više razloga

dave

Pored toga što podstiče budnost organizma, kafa je i dobar diuretik, a ukoliko joj dodate samo jedan sastojak dobićete pravi eliksir za mršavljenje.

Multimilioner Dave Asprey otkrio je da je uz pomoć samo jednog sastojka koji je dodavao u kafu smršao 45 kilograma! Tajna je u dobrim mastima koje će spriječiti da se vaš organizam osjeća iscrpljeno i gladno.

Na ideju da doda masti u svoju kafu došao je tokom putovanja na Tibet 2004. godine kada mu je lokalno stanovništvo dalo puter od mlijeka kako bi povratio svoju energiju boravkom na visokoj nadmorskoj visini.

Nakon godina istraživanja došao je do svog recepta za dobru kafu. Nakon što skuhate kafu, dodajte u nju 1 do 2 kašičice maslinovog ulja, neslanog putera ili topljenu mast. Ukoliko ovu tečnost mutite u blenderu 20-30 sekundi dobićete kremasti latte.

– Kada pomiješate kvalitetnu kafu sa pravim mastima, dobićete nevjerovatan napitak koji će vam smanjiti glad i žudnju za slatkišima, razbistriti mozak i pomoći vam da smršate dok dobijate na mišićnoj masi. Takođe, povećava vam se fokus i sposobnosti, napisao je Dave na svom blogu.

Ukoliko ovakvu kafu popijete ujutru stabilizovaćete šećer u krvi i smanjiti žudnju za slatkišima. Za još bolji efekat dodajte još neki antioksidant za efekat detoksikacije. Šafran i vanila su idealan izbor koji će pojačati ukus a imaju i dobro dejstvo na zdravlje.

Izvor: telegraf.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti