ISPOVIJEST: ‘U vezi smo tek šest mjeseci, a već znam da ću je oženiti!’

Koliko kod da nekima ovo zvuči njanjavo, zapravo ima logike. Naravno, ako ste uopšte pristalica institucije braka.

I dalje mislim da sam suviše mlad da mislim o braku, a opet nisam više ni toliko mlad da mogu da postupam u principu ”lako ćemo”.

Ali, ako ćemo iskreno, ja sam već oženjen. Ukoliko ne bude nepredviđenih okolnosti, sadašnja djevojka će mi postati supruga.

Nikada nas dvoje nismo potezali tu temu niti smatram da je potrebno da to radimo još neko vrijeme. Ipak smo tek šest mjeseci u vezi. Ali, postoji nekoliko pokazatelja kojima se vodim.

Na primjer, moja devojka je veoma fina osoba, svađe među nama praktično i ne postoje i što je najbitnije – uvijek se smijemo jedno drugom. Ta duhovitost mi je čak i značajnija od seksa.

Idemo dalje! Mislim da više ne bih imao snage da ponovo proživljavam taj početak u vezi, izlaske u kafiće, opreznost prilikom izgovaranja svake riječi … Bio sam u dvije ozbiljne veze prije ove i ne bih mogao kroz sve ponovo da prolazim. Pa makar majci snahu u kuću ne uveo nikada.

Treće, moja izabranica zaista predobro kuha. Iako mame najbolje kuhaju (uvijek i svuda), u ovoj situaciji to nije slučaj. Brate mili, kada mi skuha grah, dva dana mi nije dobro. Paste i pice takođe su na spisku njenih specijaliteta i ne bi mi bio problem da u njenom umijeću uživam do kraja života. Da se ogradim, nikada od nje ne tražim da mi ona spremi nešto, već to radi kada sama hoće. Kuham i ja njoj, čisto da se zna.

Četvrto, vjerovatno i najbitnije – volim je! Uvijek sam se užasavao i plašio situacije da se ne oženim iz ljubavi, već zato što to tako mora. Dosta ljudi znam kojima je to bio ”posljednji voz” za sticanje porodice, pa su u brak ulazili samo iz tog razloga. Zato smatram da sam ubo’ premiju i nadam se da i ona tako misli.

Pa eto, kada se budem ženio, možda vas i pozovem na svadbu. I escajg da mi ne donosite!

Izvor: 24sata.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti