Indijski kontakti sa vanzemaljcima: NLO-i iznad Himalaja

Indija ćuti i ništa ne govori ali … sve više pripadnika indijske voj­ske i lokalnog stanovništva koji zalaze u područje Himalaja Tarai (indijska strana) govori o krajnje neobičnim aktivnostima, s puno slučajeva opažanja NLO-a tokom čitavog dana.

Neki piloti helikoptera žale se na sofisticirane radio-smetnje. Dječak iz Nepala nacrtao je crtež nečega što izgleda poput vanzemaljskog letećeg objekta. On i puno njegovih prijatelja su ga vidjeli dok su se igrali.

Dječaci su ispričali da ova vozila nisu ispuštala nikakav zvuk, da su se mogla uspravno odići od zemlje te da su mogla lebdjeti bez uticaja gravitacije. Objekti su mogli i odjednom nestati. Neki piloti indijskih vazdušnih snaga potajno govore kako su vidjeli neobične leteće objekte blizu Himalaja uz kinesku granicu.

Tibetanski sveštenik u Indiji nedavno je izjavio da se ove aktivnosti odvijaju još od indijskih nuklearnih ogleda 1998. te da broj opažanja objekata stalno raste. Prema nekim naučnicima u Indijskom instituru za geološka mjerenja, NLO-i i neobična bića u posljednje vrijeme redovno posjećuju tačno određeno područje veličine 100 kvadratnih kilometara. Na području sjeverno od Himachal Pradesha događaju se vrlo specifične aktivnosti. Među lokalnim stanovništvom kruže pri­če da će se ‘oni’ spustiti tu negdje unutar sljedećih sedam godina. Neki istraživači NLO-a kažu da će se bića iz sazviježđa K-9 spustiti na Zemlju i definitivno obznaniti svoje prisustvo.

Je li to, dakle, konačna priprema za spuštanje koje su Maye predvidjele prije više hiljada godina? Jedno je sigurno: neko je indijskim vlastima i vojsci rekao da ćute. Pripadnici vojske govore privatno i stalno tvrde da zbog razloga nacionalne sigurnosti ne mogu reći ništa više. Ali, najmanje je jedan od njih izašao pred javnost i rekao da se definitivno radi o NLO-ima. Sve indikacije upućuju na to da se ispod čvrste himalajske stijene gradi baza za spuštanje NLO-a.

Odabrano područje je nepristupačan teren i nalazi se na ‘ničijoj zemlji’ između Indije i Kine. Događa se još jedna zanimljiva stvar. Oko ovog područja značajno je povećana indijska i kineska vojna aktivnost – u tolikoj mjeri da biste u neko drugo vrijeme rekli kako Indija i Kina ovdje vode rat.

Ljudi koji žive u ovom području govore kako čitavo vrijeme vide velike i male NLO-e. Kineska i indijska vojska govore ljudima da su to špijunske letjelice. Neki iz Indijske organizacije za istraživanje svemira potajno govore da vanzemaljci uz pomoć indijskih i kineskih vlasti definitivno planiraju i grade trajno mjesto za slijetanje.

Indijske i kineske svemirske agencije i dalje ćute o NLO susretima

Na indijskom nebu u posljednje vrijeme opaženi su brojni NLO-i. Prema nekim dužnosnicima u Indijskoj organizaciji za istraživanje svemira, koja službeno i dalje ćuti, oko ove teme vlada veliko uzbuđenje. Mnogi daju naslutiti da će možda vrlo skoro doći do službenog spuštanja NLO-a u šest zemalja širom svijeta i da Indija spada među njih. Kako se kaže, NLO-i uglavnom vrše izviđanja da bi uspostavili kontakte s indijskim vlastima i vojskom. Indiji je rečeno kako da upravlja nuklearnim, svemirskim i ostalim naprednim tehnologijama.

Očito je da Indija uživa konkretne koristi od ovih skorašnjih susreta. Jedan od inžinjera iz Indijske organizacije za istraživanje svemira nedavno je govorio o indijskom tajnom projektu u kojem se najnaprednijom tehnologijom gradi sistem za stvaranje antigravitacijskog polja te da neki naučnici već proučavaju ovu naprednu tehnologiju u gotovom obliku.

Kad su ga pitali šta tačno misli pod ‘gotovim’ oblikom, njegov odgovor ukazivao je na za upotrebu spremne tehnologije koje je samo potrebno proučiti i upotrijebiti, a ne izumiti. Pored toga, pripadnici indijskih vazdušnih snaga su takođe ukazali na neke zanimljive projekte u Hindustan Aeronautics Limited-u, najjačoj indijskoj organizaciji za istraživanja, razvoj i proizvodnju letjelica. Tri projekta uključuju stvaranje antigravitacijskog polja i neutralizacije težine letjelica. Zanimljiv je i projekt tehnologije za izazivanje nevidljivosti – mehanizma kojim leteći objekti postaju nevidljivi u stvarnom vremenu. Tačno je da su inžinjeri i tehničari iz In­dijske organizacije za istraživanje svemira raspoređeni na različite lokacije na Himalajima i da na nečemu rade blizu indijsko-kineske granice.

Ali, nema nikakve logike da na Himalajima rade na uzletištu za svemirske letjelice. Zašto, onda, tako predano žele raditi na Himalajima? Zanimljivo je da se, kako navode izvori, i Kineska nacionalna svemirska agencija takođe upustila u slične aktivnosti s druge strane Himalaja. Kina takođe spada u jednu od šest zemalja gdje će se navodno spustiti NLO-i. Iz nekih razloga, poput Amerike i Rusije, i Kina je promijenila politiku spram istraživanja Mjeseca koja bi uključivala ljudsku posadu. U Pekingu se, u krugovima bliskim vlastima, šire glasine da je Kini ‘rečeno’ da do daljnjeg ne preduzima nikakva putovanja u svemir s ljudskom posadom čija bi udaljenost od Zemlje iznosila više od 150 kilometara.

Dodatni dokazi o kontaktima sa vanzemaljcima indijskih vlasti i vojske

Subhra Jain, nezavisna novinarka iz New Delhija naletjela je na vrlo visoko pozicioniranog indijskog vojnog dužnosnika u noćnom klubu u New Delhiju. Ono što je tokom razgovora otkrila, oboriće ostatak svijeta s nogu. Prema njoj, vanzemaljci posjećuju Indiju i ostatak svijeta već hiljadama godina.

U novije vrijeme oni su i formalno kontaktirali većinu svjetskih velesila, a Indi­ja nije izuzetak. ‘Oni kontakt uvijek uspostavljaju preko vojnih radarskih stanica na zemlji’ – kaže ona. Indijski dio Himalaja i kinesko-indijska granica u Ladakhu mjesto je gdje se u novije vrijeme desio i prvi kontakt. Oni su Indiju htjeli upoznati sa zakonitostima i mehanizmima višedimenzionalnog svemira.

Indija planira ekspediciju na Mjesec bez ljudske posade, a zatim ekspediciju na Mars, takođe bez ljudske posade. Indijskoj orga­nizaciji za istraživanje svemira rečeno je šta da čini, a šta ne. Gotovo iste te nedjelje, komodor koji je iz Indijskih vazdušnih snaga upravo otišao u penziju zamoljen je da održi predavanje na bilo koju temu učenicima iz razreda njegovog najmlađeg sina u školi u Bangaloreu.

Pogodite šta je odabrao za temu? Da, pogodili ste: tema je bila podzemna baza za spuštanje NLO-a u Ladakhu. Svoje je izlaganje započeo rekavši da se nova tehnologija razvija i da su u aeronautici ostvarena nova postignuća. Učenici su zapanjeno slušali, ispitujući ga o različitim aspektima ove nove tehnolo­gije i otkuda je ona došla. Tad su ga učenici počeli ispitivati je li možda riječ o šali – na što je on počeo davati živopisne opise baze.

Prema Tseringu Spalzangu, višem dužnosniku, u Lehu Ladakh, sve paranormalne aktivnosti odvijaju se uz znanje indijske vojske. lma područja koja indijska vojska i vazdušne snage iz sigurnosnih razloga drže u blokadi. Dolinu Ladakha indijske vlasti drže pod čvrstim osiguranjem. To je osjetljivo područje u koje nikome nije dozvoljen pristup — niti s indijske niti s kineske strane. Teren je takav da ispod ogromnih planinskih masiva, s obzirom da se radi o središtu Himalaja, nije moguće pronaći skrivene podzemne konstrukcije. Kad su ga nedavno pitali za visoku cijenu nafte, glasnogovornik indijskog Ministarstva za naftu je odgovorio da Indija razvija alternativne izvore energije uz upotrebu napredne tehnologije. Kad su ga upitali za vrstu napredne tehnologije, glasnogovor­nik je brže-bolje konferenciju za novinare priveo kraju rekavši da su te informacije povjerljive.

Prema glasinama u New Delhiju, NLO-i i vanzemaljci službeno su kontaktirali indij­ske vlasti. Vlasti su prvo bile zbunjene, ne znajući kako postupiti. Kasnije su se stvari stišale, a čini se da vlasti sada smatraju da su ovi vanzemaljci prijateljski raspoloženi.

Kargil i Ladakh kašmirska su žarišta koja će vjerovatno biti svjedoci prvog nuklearnog obračuna, ako do njega ikad dođe. Tu se susreću tri zemlje s nuklearnim kapacitetima: Indija, Kina i Pakistan. Godine 1999. Pakistan i Indija gotovo su direktno udarile nuklearnim oružjem jedna na drugu zbog borbe oko Kargila. Na insistiranje američkog predsjednika Billa Clintona Pakistan se u posljednjem trenutku povukao, pa je nuklearni rat izbjegnut. Od tada pa nadalje, prema izjavama lokalnog stanovništva i pripadnika indijske vojske, na ovom području je viđen veći broj NLO-a i znakova prisutnosti vanzemaljaca nego igdje drugo na svijetu.

Indija će možda biti prva zemlja koja će svijetu otkriti svoje kontakte sa vanzemaljcima

New Delhi je u središtu velike, tajne, interne debate. S jedne strane, svjetska najbrojnija demokratija žarko se pred svojim građanima i svijetom želi izjasniti o svojim kontaktima s NLO-ima i vanzemaijcima koji su upravo u toku. S druge strane, nebrojeno puno međunarodnih protokola zabranjuje poduzimanje bilo kakvih radnji koje mogu izazvati svjetski strah i paniku.

Među stručnjacima za NLO-e i vanzemaljce čvrsto se usadilo uvjerenje da je svih pet nuklearnih sila već izvjesno vrijeme u kontaktu s bićima s drugih planeta. Nedavno se u Indiji pojavio ogroman broj novinskih članaka o kontaktima s NLO-ima i njihovim tajnim bazama u Himalajima nedaleko od kineskih baza. Na primjer, u Ladakhu lokalno stanovništvo direktno govori o svakodnevnoj pojavi velikog svemirskog broda u obliku trougla koji izlazi iz zemlje te o indijskim zaštitnim snagama koje ga čuvaju. Vojni dužnosnici i političari priznaju činjenicu da su vanzemaljci kontaktirali Indiju i prenijeli joj znanja o zakonitostima funkcionisanja svemira. Trenutno se vodi debata bi li ovo trebalo zadržati u tajnosti, kako to čine ostale ze­mlje, ili bi, u maniru potpuno transparentnog društva, trebalo istinu iznijeti na vidjelo. Indija je toliko otvorena i demokratska da je u njoj teško dugo čuvati tajnu – a to danas, za razliku od drugih zemalja, predstavlja najveću brigu indijskih vlasti.

Ako informacija prvo procuri kroz neslužbene kanale zbog čega će vlasti biti satjerane uza zid i primorane na priznanje, to može imati dvije štetne posljedice.

Prvo, to bi u indiji, kao i u svijetu, stvarno moglo izazvati paniku.

Drugo, način na koji funkcioniše indijska politika je takav da bi vladajuća stranka u bilo koje vrijeme mogla biti zbačena s vlasti ako bi se ikad saznalo da je ovakve informacije skrivala od javnosti. Čini se da su svjetske sile Indiji savjetovale da se pridržava tajnih protokola, a da će joj, za uzvrat, biti priznat status vodeće supersile u usponu.

Debate s kojima se zemlja interno suočava vode se oko toga treba li se držati zakona svijeta i svemira i biti priznat kao supersila ili treba biti iskren prema svojim građanima i svijetu. Prema izvorima bliskim vlastima, sa situacijom u vezi kontakata s NLO-ima upoznat je priličan broj političara iz opozicije i, naravno, onih koji su na vlasti. Vojska se s pravom brine da tajne ne izađu na vidjelo.

Izvor: conopljanews.net/pozitivno.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti