Horoskop: Do susreta dvoje ljudi nikad ne dolazi slučajno

Do susreta dvoje ljudi, u astrološkom smislu, nikada ne dolazi slučajno. Ali ako vaši horoskopski znaci nisu kompatibilni, ne znači da vaša zajednička budućnost nije zagarantovana .. ako ljubav postoji, prepreka nema i sve se može riješiti ukoliko to obje strane žele.

couple5

Ovan

Ovnovi su strastveni i brzo se zaljubljuju. Međutim, sve im brzo dosadi, a nova poznanstva i nova iskustva su nešto što ih održava na životu. Ukoliko želite stupiti sa Ovnom u vezu, moraćete pristati na izliv strasti i emocija, i sve njegove ideje. On baš i ne pristaje na kompromise i voli da dominira, ali kada iskreno zavoli, za ljubav je spreman učiniti baš sve.

Slaganje horoskopskih znakova: Ovan se najbolje slaže sa Vodolijom, Blizancima, Vagama, ali i sa ostalim predstavnicima vatrenih znakova.

Bik

Rođeni u ovom horoskopskom znaku su tople, osjećajne osobe, privržene porodici. Uživaju u atmosferi toplog doma, dobri su roditelji i uživaju u životinjama. Za njih je porodična sreća ideal njihovog postojanja i spremni su učiniti sve kako bi to postigli. Bikovi teže bezuslovnoj ljubavi, a kao partneri su odani i skloni kompromisima.

Slaganje horoskopskih znakova: Bikovi se najbolje slažu sa Rakovima, Ribama, Škorpijama, ali i sa preostalim zemljanim znacima.

Blizanci

Blizanci od života žele sve, zato im pažnju privlače avanturistički nastrojeni partneri. Žele na racionalan način gledati na ljubav, pa traže komunikativnog, optimističnog partnera sa kojim će provoditi vesele i zabavne trenutke. Iako su nestalni i promjenljivi ljubav je nešto što ih inspiriše i daje polet, a njihov pozitivan stav uljepšava život njihovog partnera.

Slaganje horoskopskih znakova: Blizanci se najbolje slažu sa Ovnovima, Lavovima i Strijelcima. Dobru kombinaciju čine i sa Vagama i Vodolijama.

Rak

Rakovi žude za ljubavlju i nježnošću koje se moraju provlačiti kroz sve aspekte njihovog života. Uživaju u romantičnim trenucima, a kada se zaljube potpuno se predaju partneru. Iako mogu biti preosjetljivi, oštroumni su i dobri su savjetodavci. Okrenuti su tradicionalnim vrijednostima i porodici koja za njih zauzima posebno mjesto u životu.

Slaganje horoskopskih znakova: Rakovi se najbolje slazu Bikovima, Djevicama, Jarčevima, kao i sa preostala dva predstavnika vodenih znakova (Škorpija i Riba).

Lav

Lavovi su odlučni, ambiciozni i imaju jasno zacrtan cilj u životu. Zaljubljive su prirode, ali su vrlo racionalni kada je riječ o osobi kojoj će pokloniti svoje srce. Od partnera traže sve, ali zauzvrat isto toliko daju, ako zaista vole. Velikodušni su, harizmatični  i često omiljeni u društvu. Znaju biti i romantični i voljenoj osobi pripremiti iznenađenja.

Slaganje horoskopskih znakova: Lavovi se najbolje slažu sa Vagama, Blizancima i Vodolijama, ali kao partneri im odgovaraju i vatreni znaci.

Djevica

Iako na prvi pogled djeluju hladno i preozbiljno, Djevice su vrlo emotivne. Nikada ne ulaze u rasprave, jer time žele izbjeći svaku vrstu konflikta. Kao partneri su brižni i uživaju raditi zajedno sa partnerom. Djevice su veliki perfekcionisti, ne vole usamljenost, uživaju u dugim razgovorima i suptilnim provodima.

Slaganje horoskopskih znakova: Djevice se slažu sa Rakom, Škorpijom ,ali i sa Ribama i zemljanim znacima.

Vaga

Za Vage je u vezi najbitnija harmonija i sređeni odnosi, jer ne podnose promjene. U ljubavi su nepopravljivi romantici i uvijek su zaljubljene. Traže perfekciju, jakog i stabilnog partnera koji može bude oslonac, a za uzvrat su lojalne i daju sve od sebe da usreće onog koga vole. Za Vage je veoma važan društveni i kulturni segment života, a umjetnosti pridaju posebnu pažnju.

Slaganje horoskopskih znakova: Vage se najbolje slažu sa Lavovima i Strijelcima, ali i sa Ovnovima.

Škorpija

Škorpije su fatalne, misteriozne i strastvene. Iako ranjive i emotivne, Škorpije vješto sakrivaju svoje emocije; djeluju bezosjećajno ali je to samo njihova maska, jer su ranjive, možda čak i više nego ostali. Sebi postavljaju visoke ciljeve koje, u većini slučajeva, i ostvaruju. Od partnera zahtjevaju vjernost i uzbudljiv se*sualan život, koji za njih predstavlja osnovu veze.

Slaganje horoskopskih znakova: Idealni partneri za Škorpiju su Ribe, Bikovi i Rakovi, kao i Djevice i Jarčevi.

Strijelac

Strelčevi su nepopravljivi avanturisti kojima uzbuđenja nikada nije dovoljno. U ljubavi traže nezavisnost i slobodu, ali teško donose odluke kada su veze u pitanju i teško je da se zaista zainteresuju za nekoga. Međutim, kada izaberu onog pravog, mogu biti i više nego lojalni. Strijelac uživa u djeci, životinjama i dalekim putovanjima.

Slaganje horoskopskih znakova: Najbolje se slažu sa Vagama i Vodolijama, ali i s Blizancima i vatrenim znacima.

Jarac

Jarčevi su dobri organizatori, vrlo su praktični, a kada je donošenje važnih odluka u pitanju, vrlo dobro će promisliti, jer kod njih nema kajanja. Iako djeluju hladno i nezainteresovano, u dubini su ranjivi i emotivni. Pa ako su sigurni da je izbor njihovog partnera onaj pravi, pružaju bezuslovnu ljubav i čine sve za nju. Uživaju u ljepoti i prefinjenosti.

Slaganje horoskopskih znakova: Najbolje se slažu sa Škorpijama, Ribama i Rakovima i ostalim zemljanim znacima.

Vodolija

Vodolije u ljubavi ne podnose ograničenja, jer prije svega, u vezi žele sačuvati svoju slobodu. One su u stalnoj potrazi za pravom ljubavlju, lako se predaju, pa često budu povrijeđeni u tom nepotrebnom riziku. Svoju strast i emocije prikrivaju komunikativnošću i duhovitošću, a svu svoju energiju usmjeravaju na osobu do koje im je zaista stalo.

Slaganje horoskopskih znakova: Najbolje se slažu sa Strijelcima i Ovnovima, ali i Lavovima i Blizancima.

Ribe

Ribe su tajnovite i daleke, barem na prvi pogled, ali su veoma osjetljive i emotivne. Potreban im je čvrst i stabilan partner koji će im biti oslonac i voditi ih kroz život. Kada se zaljube, Ribe se u potpunosti predaju partneru i spremne su svoj život urediti i prilagoditi partnerovom. Nepopravljivi su sanjari i uživaju u romantičnim trenucima udvoje.

Slaganje horoskopskih znakova: Ribe se najbolje slažu sa Škorpijama, Bikovima i Jarčevima, ali i sa Rakom i Djevicama.

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti