Evo zašto se žene uvek lijepe za LOŠE MOMKE – a poslije zbog njih plaču

Psiholozi objašnjavaju

bg2

Žene odmalena čuju da treba da biraju muškarca koji će da ih čuva, pazi i mazi. Ipak, uglavnom od princa na bijelom konju, ženskom rodu ostane samo konj. Dame onda plaču nad sudbinom i pitaju se zašto ne mogu da pronađu “onog” savršenog.

U većini slučajeva nesretne su u ljubavi zbog lošeg odabira partnera. Nepisano pravilo je da žene vole loše momke. Stručnjaci su se potrudili da odgonetnu šta je to što nestašni muškarci posjeduju da tako privlače ženski pol.

Psiholozi tvrde da su loši momci po prirodi narcisoidni i vode računa o sebi. Oni kojima je majka priroda dala ljepotu su svjesni svog izgleda i to koriste. Žene njihovoj atraktivnosti ne mogu da odole.

Na internetu postoji bezbroj diskusija gdje djevojke pišu iskustva sa “problematičnim” partnerima. Zajedničko za sve dame je to što tvrde da je veza sa njima uzbudljivija. Stereotip koji vlada je da “prinčevi tame” voze motore, oslikani su tetovažama, slobodno se ponašaju i ne drži ih mjesto poput divljih pastuha. Mogu da urade sve u svakom trenutku, pa čak i da se spakuju i preko noći odu u drugu zemlju na neodređen odmor. Zato žene vezu sa takvim momcima porede sa rollercoasterom jer nikad ne znaju na čemu su. Jedan dan ljubav cvjeta, a već narednog mogu da izgube partnera.

Oni koji osuđuju će surovo reći da je takva zajednica bolesna, ali očito je da postoje djevojke koje uživaju u takvoj ljubavnoj vrtešci. Ako se ljepotice raziđu od problematičnog momka i upoznaju nekog mirnijeg karaktera, u toj novoj vezi im je uglavnom sve monotono i dosadno.

Izvor: srbijadanas.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti