Evo gdje treba da ljubite ženu da bi POLUDILA ZA VAMA! Njena najosjetljivija tačka – nikad ne biste pogodili!

Raspalite strasti!

Woman and man kissing

Često se diskutuje o G tačkama i mjestima na ženskom tijelu koje navodno uzbuđuju i dovode žene do ludila. Iako većina misli da su najbitnije tačke one koje se nalaze na polnom organu i oko njega, mi smo tu da vam kažemo da pažnju usmjerite ka jednom drugom dijelu tijela.

Jedna anketa ispitivala je veliki broj žena i došla do nevjerovatnog otkrića, a to je da 99% žena voli kada ih muškaraci ljube u ključnu kost! Upravo je to magično mjesto koje će vam otvoriti mnoge puteve i koje će vam omogućiti da svojoj ljepšoj polovini pokažate svoje ljubavne sposobnosti.

Žene su rekle da su ključne kosti nevjerovatno osjetljive i da se one pogube kada muškarci posvete pažnju ovom mjestu. Muškarci se obično fokusiraju na vrat, ali istina je da su ključne kosti veća erogena zona i da će bolje uzbuditi vašu partnerku.

Oni muškarci koji su ovo probali kažu da je ovo zaista erogena zona koja čini čuda i da se žene uvijek oduševe kada ih poljubite u ovo mjesto. Naravno, način na koji ljubite mora da bude senzualan, muževan i nježan, a ako to radite tek tako, onda ništa nećete postići. Ljubljenje ključne kosti treba da bude uključeno u vatrenu i senzualnu predigru koja će uzbuditi vašu partnerku i koja će je dovesti do ludila. Poslije samo nekoliko minuta, vidjećete da ona neće moći više da izdrži i da će jedva čekati da rastrgne odjeću sa vas i da vas baci na krevet.

Ono što treba da zapamtite jeste da čuvate poljubac ključne kosti kao keca u rukavu. Krenite sa vašom uobičajnom rutinom i predigrom i kada se ona najmanje nada, poljubite je tu i vidjećete da ona neće znati gdje se nalazi.

Izvor: srbijadanas.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti