‘EKSPERIMENT’ MU DOŠAO GLAVE: Isprobavao scenu iz “50 nijansi sive”, a onda PRONAĐEN MRTAV

Umro od – zadovoljstva

phill

Fan popularne knjige “Pedeset nijansi sive” pronađen je mrtav u svojoj kući u engleskom Yorkshireu nakon što se slučajno zadavio tokom se*sualne igrice koja je pošla po zlu.

Phillipa Walkera (37) je mrtvog pronašla njegova majka 5. marta ove godine, a sada je istraga pokazala da nema znakova nasilne smrti.

Hitna pomoć je na mjesto događaja došla i pronašla njegovo golo tijelo s trakama za vezivanje oko vrata i zaključanom brnjicom oko njegovih genitalija.

U blizini je pronađena i knjiga ‘Pedeset nijansi sive’, kao i knjiga koja sadrži po*nografske zapise i crteže koje je Walker kreirao za novu seksualnu igricu.

– Uvijek smo zajedno igrali fudbal i išli u šetnje. Phill je bio popularan u školi i bavio se scenskom umjetnošću. Imao je opsesiju Lego igračkama i volio je stand-up komediju – kazao je njegov mlađi brat koji je neutješan.

Porodica kaže da on nikad nije razgovarao o svojim seksualnim preferencijama i da ih je način na koji je umro iznenadio.

– Nije bilo naznaka da je sam sebi ikad pokušao da oduzme život – poručili su.

Zaključeno je da je Walker patio od erotske asfiksije, što je naziv za postupak koji se zasniva na namjernom ograničenju dotoka kiseonika u mozak u svrhu postizanja, odnosno pojačavanja seksualnog zadovoljstva. Njegova smrt je bila tragična nesreća.

Članovi njegove porodice poslije tragičnog događaja u njegovoj sobi su pronašli brojne se*sualne igračke, CD futrolu punu erotskog sadržaja i par boca praznog lubrikanta.

Izvor: srbijadanas.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti