Drevni artefakti pronađeni u Meksiku dokazuju kontakt civilizacije Maya sa vanzemaljcima (VIDEO)

Predmeti iz perioda Maya, stari najmanje 1300 godina otkrivaju da ljudska vrsta nije sama i da postoje i drugi svijetovi sa vrlo naprednom tehnologijom koja uključuje svemirska putovanja

Ne samo da je meksička vlada ove artefakte prezentirala kao dokumente koji potvrđuju vanzemaljski kontakt sa Mayama, već smatraju kako ovi posjetioci mogu predstavljati naše pretke, tačnije da nastanak ljudske rase na planeti vjerovatno možemo zahvaliti istraživačima iz dubokog svemira.

Neki smatraju da je vladino predstavljanje ovih informacija veliki korak naprijed za čovječanstvo kao i da će to podstaći i druge vlade širom svijeta da izađu sa ovakvim informacijama, da skinu veo tajni sa NLO-a i vanzemaljske istraživačke zajednice za dobrobit svih.

Meksička vlada takođe je najavila objavljivanje majanskih kodeksa (knjiga), artefakata i značajnih dokumenata koji dokazuju kako su Maie imali kontakte s vanzemaljcima te da su te informacije potvrdili arheolozi.

Potvrđeno je kako su Maye imale kontakte sa vanzemaljcima te da su takvi događaji prevedeni iz originalnih mayanskih kodeksa koji se još uvijek čuvaju u podzemnim bunkerima vlade Meksika. Prema ovom izvoru negdje u meksičkoj džungli postoji sletna staza stara 3.000 godina – informacija koju meksička vlada čuva u tajnosti skoro 80 godina.

[1] Dva kruga u blizini centra artefakta izgledaju kao da predstavljaju Zemlju. [2] Izgleda kao neka vrsta letjelice. [3] Čini se kao masivna kometa ili asteroid koji je krenuo prema Zemlji. [4] Izgleda kao posebno dizajnirana letjelica sposobna za skretanje velikog kometa ili meteora, kao što je NASA-in “Deep Impact” . [5] Čini se kao astronaut koji kontroliše letjelicu. [6] Izgleda kao inteligentno kontrolisana letjelica.

Predstavljene su i pločice sa reljefima i duborezima na kojima se vide prikazi vanzemaljca i NLO-a a pronađene su u ostacima mayanskih naselja u Calakmul u Meksiku i u nekoliko nalazišta u Gvatemali.

Izvor: webtribune.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti