Dobila otkaz zbog fotki: Marija je ‘prevruća’ za srbijanski sud (FOTO)

Sud joj je navodno zamjerio i fotografije u bikiniju koje se nalaze na njezinim profilima na društvenim mrežama. Marija je najavila da će se žaliti na ovu odluku

marija3

Sutkinja Osnovnog suda u srpskom Vranju, Marija Janićijević (39), razriješena je dužnosti zbog golišavih fotografija koje je na društvenim mrežama iz osvete objavio njezin bivši dečko?!

– Razriješena je zbog nepoštovanja kodeksa ponašanja sudaca – obrazložilo je vijeće koje je donijelo odluku.

Iako je njezin rad dugo bio pod kritikom zbog velikog broja neriješenih slučajeva, kao i zbog optužbi za nepotizam jer je u sudu zaposlila sestru, na kraju su joj glave došle fotografije na koje nije dala saglasnost da se objave. Sud joj je navodno zamjerio i fotografije u bikiniju koje se nalaze na njezinim profilima na društvenim mrežama. Marija je najavila da će se žaliti na ovu odluku.

marija4

– Ustav je prekršen jer se nije pratila nikakva procedura – rekla je kratko ova, kako joj tepaju mediji u Srbiji, najljepša sutkinja.

– Prije bi se kriminalci u Vranju veselili gospođi Mariji kad bi ih vodili na suđenje jer su znali da će barem još jednom vidjeti lijepu ženu prije zatvora – šale se na društvenim mrežama.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti