Djevojčica iz pakla: Osmogodišnja Amerikanka ubila je rođenog oca, a pokušala je presuditi i majci!

O Peteru Stoneu, 42-godišnjaku iz Minneapolisa, niko nije imao ružnu riječ: šef ga je opisivao kao marljivog i kreativnog, komšije kao mirnog i ljubaznog, supruga kao vjernog i požrtvovnog, a prijatelji kao odanog i zabavnog.

Naročito je nježan bio prema osmogodišnjoj kćerkici Samanthi, kojoj je ispunjavao svaku želju i gotovo nikad nije podizao glas na nju. Posljedice takvog odgojnog modela nije trebalo dugo čekati: malena se pretvorila u razmaženo, nezahvalno derište koje je nezadovoljstvo izražavalo urlanjem, čupanjem kose, razbacivanjem igračaka i razbijanjem stvari po kući. Kad je Peter pokušao popraviti stvar, bilo je već prekasno. Razmaženo dijete ubrzo će postati jedan od najmlađih ubica u istoriji.

Te večeri, Stoneovi su sjedili za porodičnom večerom. Peter je supruzi pričao kako je proveo dan na poslu, a Samantha je, bijesna što gotovo deset minuta nije bila u centru pažnje, počela izvoditi uobičajene “bijesne gliste”. Njezinu umornom ocu nije bilo do vriskova koji probijaju uši pa ju je, nakon što je odbila ljubaznu molbu da se smiri, poslao u krevet bez večere. Šokirana razvojem događaja, Samantha je u svojoj sobici razmišljala kako ispraviti nepravdu koja joj je nanesena. Ako ona ne smije večerati, zaključila je, ne smiju ni drugi.

Vođena tom mišlju, ocu je, kad se ovaj na trenutak digao od stola, u piće ubacila sedamdeset dvije tablete štakorskog otrova. Siroti čovjek se već nakon jednog gutljaja mrtav srušio sa stolice. Zbog njene dobi, Samantha je dobila uslovnu kaznu: sudac je smatrao da nije bila svjesna posljedica svog čina. Svoju grešku je uvidio nakon nepunih mjesec dana, kad je maleno čudovište na jednak način pokušalo utamaniti majku!

Izvor: povijest.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti