Dala je hranu beskućniku, a on ju je potom stisnuo za ruku – ostala je bez riječi kada je shvatila ko je on!

Jedna turistkinja iz Pariza je odlučila posjetiti New York za kojeg je uvijek tvrdila kako joj je najljepši grad. Otputovala je  sa mužem i sinom.

rg1

Njeno ime je Karine Gombeau, a pokazala je da ima zaista veliko srce. Tokom šetnje je primjetila čovjeka koji kopa po kanti.

Nije odmah shvatila o kome je riječ. Poslije je saznala da se radi o čovjeku koji ima bogatstvo od čak 120 miliona eura. Za nju je to bio samo  čovjek koji kopa po smeću, a obzirom da je tek kupila pizzu, odmah mu je ponudila parče da pojede.

Izgledao je kao stariji beskućnik i bio je jako prljav i zapušten. Prihvatio je parče pizze. Rekao je da ih “Bog vas blagoslovio.”

rg2

Poslije je izjavila kako je  u tom trenutku bila jako uzbuđena i emotivna, jer ni sama ne zna koliko se samo hrane danas baca, a koliko bi ona takvim ljudima mogla da znači. Nije ni slutila da je sve ovo zabilježila kamera, shvatila je to tek ujutru gledajući novosti iz medija. Vidjela je sebe na slici!

U idućem trenutku je shvatila da se radi o popularnom glumcu i oskarovcu, o Richardu Gereu. Izjavila je da jako voli tog glumca te da nije mogla vjerovati da je baš s njim komunicirala i pričala.

rg3

Za nju je to bio jedan od najboljih i najposebnijih dana u životu definitivno. Richard Gere je bio dio projekta u kojem se htjelo vidjeti kako će ljudi reagovati na svakodnevne situacije u kojima se nalaze beskućnici.

Nije ga mogla prepoznati, jer su ga šminkerska i kostimografska ekipa potpuno transformisali.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti