Da li ste među njima? Ovih 5 horoskopskih znakova će se toliko obogatiti, da neće znati šta sa novcem

Astrolozi povezivanjem elemenata i znakova otkrivaju karakter, osjećanja, uspone ili padove znakova.

money7

Tako koristeći ovo znanje i vezu oni otkrivaju i finansijska predviđanja. Evo o koji znakovi će se obogatiti u narednom periodu.

DJEVICA: Sretan dan je srijeda, a sretni brojevi ovog znaka su: 5, 14, 23, 32, 41, 50.

Ako govorimo o bojama, sretne su im: bijela, siva, žuta i narandžasta, a njihov srećni kamen je topaz. U cijelom zodijaku djevica je najracionalniji znak. Imaju veoma jaku volju i nikada ih sitnice neće izbaciti iz takta. Ljudi rođeni u ovom znaku su: stabilne, realne i prizemljene osobe. Perfekcionisti su i znaju da djeluju brzo i realno.

ŠKORPIJA: Sretni dani su: ponedjeljak, utorak, četvrtak i nedjelja, a sretni brojevi su: 8, 17, 26, 35, 44, 53. Škorpijine sretne boje su: ljubičasta i crvena. Kamen koji im donosi sreću je opal. Osobe rođene u ovom znaku posjeduju veliki šarm, te znaju kako da natjeraju okolinu da uradi ono što su oni zamisle.

Škorpije su povezane i sa vodom, a to im daje moćne instikte ali i fizičke sposobnosti. Vodeći faktor u njihovom životu jeste disciplina, a baš ona im pomaže da ostvare akademske uspjehe.

LAV: Sretni dani su: utorak, petak i nedjelja, a sretni brojevi: 5, 14, 13, 32, 41, 50. Sretne boje ovog znaka su: zlatna, žuta, narandžasta, crvena, dok je sretni kamen rubin. Osobe rođene u ovom znaku su prirodni lideri puni života. Izuzetno su hrabri, ali i spješni na svakom aspektu kojeg se prihvate. Uvijek su u centru pažnje zbog svog šarma.

Samosvjesni su i znaju tačno kako da najbolje iskoriste svoje vještine. Niko ih ne može ubijediti da idu protiv onoga što su zamislili jer su veoma samosvjesni.

BIK: Sretni dani: ponedjeljak, petak i subota, a sretni brojevu su: 2, 11, 29, 37, 56. Njihove sretne boje su: zelena i bijela, a sretan kamen smaragd. Bikovi su zemljani znakovi, praktični su, ali veoma rezervisani, a odnose održavaju veoma stabilnima.

Izvor: dobardan.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti