CRNA GORA: Prolaznici ostali bez riječi – bebe same u moru a roditelji … (VIDEO)

Svaki roditelj ima pravo da svoje dijete odgaja na onaj način na koji on smatra da je ispravan, ali ipak, ukoliko to podijeli sa drugima na društvenim mrežama, treba imati na umu da i ostali imaju pravo da iskažu svoje mišljenje, pa čak i da taj način odgoja iskritikuju ako osjećaju da za tim ima potrebe.

bebe4

U našem današnjem članku vam donosimo jednu priču koja je mnoge ostavila na prvu bez teksta, a evo o čemu se tu zapravo radi. Mnogi stručnjaci se slažu oko toga da je preživljavanje u vodi, uključujući reflekse plivanja i ronjenja u prvim godinama života izrazito izraženo kod djece, te da se mnogo bolje mogu snaći u vodi, nego što to roditelji misle.

Naime, uglavnom djeca u ovom periodu sami pronađu tehniku plivanja i način kako da ponovo izađu na površinu vode. Za ovo je čula i jedna porodica iz Rusije, koja je zajedno sa svojim najmlađim članovima došla na ljetovanje u Crnu Goru, a kada su ljudi vidjeli njihovu djecu kako plivaju, samo su stali i gledali u čudu.

Naime, najmlađi član porodice ima 16 mjeseci, a i on je već dovoljno spretan u vodi, a uz njega su bili i brat i sestra koji imaju dvije i četiri godine. Svi oni obožavaju da se igraju u vodi, te to nisu krili ni ovaj put. U nastavku vam donosimo video prilog o ovoj porodici, te možete biti sigurni da na ovo ni u kom slučaju nećete uspjeti da ostanete ravnodušni. Evo kako je to izgledalo.

Izvor: magazindan.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti