Bizarna trudnoća: Sama sebi rodila unuka i ispunila sinu veliku želju (VIDEO)

Dvadesetdevetogodišnja Kayla Jones iz Arkansasa (SAD) očajnički je željela dijete sa svojim suprugom Codyjem. Od 2012. godine kada su se vjenčali pokušavali su da prošire porodicu na sve načine, ali plač bebe nikako se nije čuo u njihovom domu.

Porodica

Naime, Kayla je imala tumor i morala je na djelimičnu histerektomiju kada je imala 17 godina. Doktori su joj sačuvali djelimično jajnike, ali su uklonili matericu, pa je trudnoća bila neizvodljiva.

Suočena sa činjenicom da neće moći prirodnim putem da rodi dijete, ona i njen suprug odlučili su se da nađu surogat majku koja bi rodila njihovo biološko dijete.

Za ovaj par to je bila jedina prihvatljiva opcija.

Potraga za ženom koja bi iznijela trudnoću bila je bezuspješna, sve dok Codyjeva majka Peti Reseker nije odlučila da će svom sinu i snahi ispuni želju. Peti je odlučila da se upusti u avanturu trudnoće u poznim godinama.

“Već deset godina znam da mi je jedina šansa da imam dijete surogat majka. Drago mi je da je to neko kome mogu da vjerujem”, rekla je Kayla.

Trudnoća u slučaju Peti koja je napunila 49 godina bila je visokorizična, ali je prošla u najboljem redu. Na svijet je došao maleni Kross Allen Jones koga je zapravo rodila njegova baka.

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti