Ako u vezi niste prošli kroz SVE OVO, onda to i nije prava veza

Odnosi muškaraca i žena stalna su “meta” i tema za razmatranje. Uvek postoji nešto što bi moglo da se nadogradi, a ljubav je u tom smislu najfleksibilnija. 

Veza je čudna “boljka” i stalno je treba njegovati. Oni koji vezom smatraju samo momente sreće i blaženstva, nisu na dobrom putu. Ljubav iziskuje i sitne “greščice” koje treba popraviti i dovesti do savršenstva. Stalno učenje i saznavanje mnogo toga o sebi i partneru veoma je dobra stvar za vezu.

Zato, ako niste iskusili neke od ovih “sitnica” u svojoj vezi, onda bi trebalo da se zapitate da li je ona uopšte prava jer ni u jednom odnosu nije sve tako “ružičasto”.

1. Tuga

Ako ste ikada osetili neku vrstu tuge kada partner dugo nije u vašoj blizini, onda je to zaista prava veza. Naravno, ovdje mislimo na duža putovanja i neminovnu odvojenost, a ne na patnju za nekim.

2. “Leptirići” u stomaku

Leptirići u stomaku i doza nervoze, takođe su sastavni i sasvim normalni dio veze. Kada poslije dužeg neviđanja partnera, osjetite ushićenje i uzburkanost u čitavom organizmu, budite sigurni da ste na dobrom putu da kažete da vaša veza ima perspektivu.

relationship2

3. Frustracija

Frustracija je, takođe, sasvim normalna. Naime, često bivamo frustrirani što naša osoba nije u datom trenutku pored nas ili što je odlučila da svoje vrijeme provede sa nekom drugom osobom. Budite svjesni toga da nikada niko neće moći da non-stop bude usmjeren samo na vas i da se svijet ne vrti baš oko vas. Partner, kao i vi, ima svoje ja, koje takođe, individualno mora da njeguje.

4. Bijes

Takvo je vrijeme da smo stalno u nekom grču i nervozni smo i bijesni zbog mnogih stvari. Jedna od njih je i kada se posvađamo sa partnerom i kada pokušavamo da ispravimo sve nesuglasice koje nas koče da imamo perfektan odnos. Ali, i to je normalno. Kao što rekosmo, ništa nije ružičasto, a parovi u “normalnim” vezama najčešće se raspravljaju oko određenog problema, a ne da bi jedno drugom “zabadali nož u leđa”.

5. Greške kao učitelji

Iako vas možda nervira kada vam neko kaže da se na greškama uči, ali što prije to prihvatite, život će vam biti opušteniji. Budite svjesni toga da sa partnerom rastete zajedno, da se zajedno razvijate i učite nove korake. Greške će se potkradati uvijek i najvažnije je da ih zajedno prebrodite, a ne da ih ističete u prvi plan i udarate recke kada god druga strana načini “faul”.

Najvažnije je da budete strpljivi!

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti