62-godišnji model dokazuje da seksepil ne stari

Seksepil nema rok trajanja, uvjeren je tim iza američkog brenda American Apparel, koji je nedavno za svoju reklamnu kampanju angažovao 62-godišnju Jacky O’Shaughnessy. Naročito začuđuje da je stariju ženu za kampanju izabrao brend poznat po kontroverznim i često uvredljivim reklamama. Jacky su otkrili u New Yorku, u koji se doselila nedavno iz Los Angelesa, gdje je radila kao advokatica, a kratko vrijeme se bavila i glumom. Vitka žena duge sijede kose, ipak, nikad ranije nije radila kao model, u što je pomalo teško povjerovati.

Za portal Fashionista, Jacky je objasnila kako je došlo do saradnje s American Apparelom.

“Bio je februar, oko 23 sata. Izašla sam na noćnu cigaretu. Odjednom mi je prišla nepoznata žena i rekla: ‘Izgledaš tako kraljevski s cigaretom u ruci. Zapravo, nije stvar u cigareti, jednostavno si prelijepa’, a potom je otišla. Nekoliko sedmica kasnije srela sam istu ženu, Marshu, u restoranu, prepoznale smo se i počele razgovarati. Ona me i fotografisala za kampanju, bilo je to predivno i nezaboravno iskustvo: samo ona, fotoaparat i ja”.

Kampanja koju je American Apparel objavio na svojoj Facebook stranici 30. januara izazvala je redom pozitivne komentare, naročito žena srednjih godina.

Integralni članak pročitajte na: http://www.radiosarajevo.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti