5 ‘volim te’ iz muške perspektive

Oni ljubav iskazuju djelima, čisto ako ste slučajno mislili da vas ne voli jer vam to ne govori (dovoljno često) …

loveyou2

1. Iskren je prema vama po pitanju apsolutno svega, a čak vam i priznaje stvari koje nikome drugom ne bi priznao. Rijetki su frajeri koje možete lako pročitati i koji sve dijele s partnerkom. Ako vam govori sve svoje “tajne”, čak i kad to ne tražite od njega, ne ispuštajte ga iz ruku.

2. Pušta vas da postanete dio cijelog njegovog svijeta. Ako vas odvede kući, upoznaje s prijateljima i roditeljima i govori svima da ima djevojku – nema sumnje.

3. Kada su na repertoaru romantično/seksi trenuci nije nimalo sebičan. Naprotiv, itekako se trudi udovoljiti vam. Među plahtama djela definitivno znače više od riječi: ako je uvijek spreman ispuniti vaše želje i maštarije, osim dobrog seksa, dobit ćete dokaz ljubavi! Sjetite se toga prije nego što sljedeći put imate potrebu prigovarati zbog neke sitnice ili započeti svađu!

4. Pokazuje vam da vas poštuje. I to ne na način da vam tepa ili da vas neprestano mazi. Ako vam daje dovoljno prostora, traži vaše mišljenje kad treba nešto odlučiti te preuzima dio odgovornosti, to znači da vas poštuje, ali i da vas voli. Ako vas pažljivo sluša što govorite i pokušava pomoći kad god mu se ukaže prilika, znači da mu je zaista stalo do vas.

5. Ni pretrpan raspored, ni hrpa obaveza, ni kilometri koji su se među vama ispriječili, za njega nisu problem. Ako mu je stalo do vas, neće ga spriječiti ni stotine kilometara da bude s vama. Pokaže li požrtvovanost, to vrijedi više od “dvije slatke riječi”.

Izvor: cosmopolitan.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti