15-godišnjak SVRŠIO u bazen, a zbog toga zatrudnjelo čak 16 djevojaka!

Ova zabava je dobila prilično neugodan kraj. U bazenu u kojem je bilo 16 mladih djevojaka sve one su iznenada zatrudnjele

trudnoca1

Nakon što je jedan dječak od 15 godina nepromišljeno ejakulirao u bazen u kojem su se djevojke kupale, desilo se nešto bizarno. Tommy Coulter je nesretni mladić sa Floride, koji nije ni bio svjestan da je oplodio sve djevojke koje su bile unutra.

Slučaj je bio potpuno nejasan svima koji su bili na zabavi. Nesretni dječak pokušavao se odbraniti, poručivši svima da nije kriv jer na zabavi niko nije otišao u krevet da vodi ljubav.

Doktori kažu da je luda zabava na bazenu natjerala sve djevojke da zatrudne, ali to nije istina. Mladi Tommy rekao je da je još uvijek “nevin” i da je spreman učiniti sve kako bi to dokazao. Zbog toga je postao vrlo poznat, a već su se počele ispredati svakakve priče o njemu kao velikom zavodniku koji je za jednu noć imao 16 djevojaka.

I dalje pokušava objasniti da to nema nikakve veze s onim što se dogodilo, a nije želio otkriti razlog zašto je ejakulirao u bazen. Međutim, doktori su otkrili da on ima vrlo potencijalnu spermu, zbog čega kažu da postoji 90 posto šanse da je on mogući otac. Dvije su djevojke odlučile zadržati dijete dok su ostale rekle da neće.

Izvor: nezavisniportal.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti