ŽENE OVOGA ZNAKA NAJBOLJE SU PARTNERICE: Za to imamo 7 dokaza!

Neki će im prebaciti da su hladne, agresivne i ekscentrične, da su tvrdoglave i ne žele priznati kad su u krivu. No, drugi će reći da su najbolji znak horoskopa za romantičnu vezu.

vod3

Ipak su to Vodolije a ovo su njihovi razlozi zašto su najbolje partnerice:

1. Potpuno su nezavisne

Ne trebaju vas, ali vas žele. Posve su zadovoljne same i vole se baviti svojim stvarima. Štaviše, čak preferiraju to. Zbog toga, ako vas puste u svoj svijet, znači da ste jako posebni. I bavit će se vama.

2. Nepristrasne su i nemaju predrasuda

Vole kreativno razmišljati i sagledati svaku situaciju iz više perspektiva. To ih, u kombinaciji s činjenicom da vole duboko promišljati o stvarima, čini odličnim u donošenju odluka. Drugim riječima, kada je pitate šta želi raditi ili kuda želi ići – imat će odgovor za vas!

3. Tvrdoglave su

Možda vam se to ne čini kao dobra osobina, no osim povremene svađe u kojoj će vam njezina tvrdoglavost pružiti pravu glavobolju, u drugim situacijama se tvrdoglavo drži svojih vrijednosti i ciljeva, što je uvijek pohvalno.

4. Trebaju vrijeme za sebe

To im je vitalno za očuvanje zdravog razuma. Kada se bavite svojim stvarima, ne morate brinuti da se osjeća zapostavljeno jer samo čeka pored telefona da je nazovete. Nakon perioda samoće, susrest ćete se napunjenih baterija i presretni što se ponovno vidite.

5. Uvijek su spremne za uzbuđenja

Vole šokirati i iznenaditi partnera da bi stvari održale svježima. Malo iznenađenje još nikoga nije ubilo, ali je inspirisalo brojne partnere koji su malo zaspali na poslu.

6. Odane su

Bit će vam odane uprkos svemu, čak i u najtežim trenucima. Uvijek možete računati na njihovu podršku. Dobro, u 99 posto slučajeva. Onaj jedan postotak ostaje visiti u zraku kako bi stvari ostale uzbudljive.

7. Stalno traže mudrosti

Većina razgovora koje vode s ljudima svodi se na znatiželjno ispitivanje i upijanje novih znanja. Vodolije su stalno u lovu na znanje, a to traže i u vezama. S njima ste sigurni da ćete uvijek zajednički napredovati u potrazi za novim mudrostima.

Stalno sanjare o tome kakva će biti budućnost, uz koga će biti i koja pustolovina ih sljedeća čeka.

Njihove prošle veze možda su bile loše, ali iz svake su nešto naučile i odlučne su u novu vezu prenijeti sve svoje znanje kako bi je učinile uspješnom i dugotrajnom.

Vezu s vama doživljavaju ozbiljnije nego ste toga možda svjesni i stalno se pitaju kako će izgledati vaša zajednička budućnost.

Sve u svemu, s partnericom Vodolijom osjećat ćete se voljenije nego ikada u životu. Njezina strast i ljubav bit će nešto što vjerovatno još nikada niste iskusili, a rijetke mane koje posjeduje potpuno će zasjeniti sve pozitivne osobine.

Izvor: magazin.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti