UŽASNA DILEMA: “Da li da vjereniku svoje kćerke kažem njenu strašnu tajnu?”

Ponekad je roditeljstvo zaista teško. U to je mnoge uvjerio i jedan otac, koji je na internetu zatražio savjet. On je korisnike Reddita zamolio da savjet – da li da vjereniku svoje kćerke kaže da za njenu dijagnozu.

Cute girl with curling hair and red lips

Njegova kćerka je, po nalazima ljekara, sociopata.

“Otac sam mlade djevojke od 25 godina koju volim najviše na svijetu. Do sada sam imao dobar odnos sa njom, ali ona je dijagnostikovani sociopata”, napisao je.

On je dodao da je od malih nogu njegova kćerka bila čudna, što ih je natjeralo da potraže stručnu pomoć. Tokom odrastanja je upadala u mnoge nevolje, ali i je, dodao je, redovno išla na terapije.

“Poštuje zakon, ima pristojan posao, obrazovana je i ima dosta prijatelja. Posebno muških. Veoma je šarmantna i uspijeva da privuče i zadrži muškarce”, istakao je.

Naveo je i da trenutno ima momka, koji je mnogo voli, ali sumnja da i ona voli njega.

“Razgovarali smo dosta i to iskreno i jednom prilikom mi je rekla da ne osjeća ljubav ni empatiju ni prema kome, čak ni prema članovima porodice. Kada je jednom prilikom bila veoma tužna zbog smrti jednog od najbližih prijatelja, upitao sam je kako se osjeća, a ona je rekla da je sve to bila varka. Da se samo pretvarala da je tužna”, objasnio je.

Nikada se nije osjećala krivom ni za šta što bi loše uradila, dodao je njen otac i poručio da ne zna šta znači riječ krivica.

“I dok se čini da uživa u prisustvu svog momka i da je seksualno privlači, čisto sumnjam da ga voli”, kategoričan je.

Tada je objasnio da njen momak ne zna ništa o njenoj bolesti te da njegova kćerka nije željela da mu kaže kako ga ne bi “otjerala od sebe”.

“Rekao sam joj da mora da mu kaže istinu prije nego što se vjenčaju, da on ima pravo da zna istinu. Rekao sam joj i da ako mu ona ne kaže, da ću to učiniti ja. Odgovorila mi je: ‘Ne bi se usudio'”.

Napisao je da bi svakako rekao njenom vjereniku, jer smatra da mora da bude upoznat sa njenom dijagnozom, pa je upitao korisnike Redita: “Da li sam sero**a?”

Izvor: alo.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti