TUGA U SRBIJI: Poznati glumac iznenada preminuo u 52. godini

Poznati glumac Igor Pervić preminuo je u 52. godini jutros u 8.30 u svom stanu.

ip

Od zlatnog dječaka domaće kinematografije, Igor Pervić je brzo postao neko čije se ime, nažalost, povezuje sa teškim drogama.

Glumio je u mnogim filmovima kao što su “Crni bombarder”, “Lajanje na zvezde”, “Bure baruta”, “Sivi dom” i poznatim serijama “Ranjenik”, “Vuk Karadžić”, a prvi put se pojavio na javnoj sceni sa samo 7 godina.

ip1

On je rođen u Beogradu 29. oktobra 1967. godine, a i sam je priznao kako je počeo da uzima drogu.

“Jedna djevojka, pokoj joj duši, koja je sada mrtva … Ja sam bio strašno zaljubljen u nju … Imao sam motor, ‘tomos automatik’, tad sam imao nekih 17 godina. To je tada bilo ne možeš da zamisliš, imati taj motor. I ja je stavim na motor i ona mi kaže: ‘Ajde, vozi me na Novi Beograd, imam nešto hitno tamo da završim’. Ja vidim njoj nešto nije dobro, a ja tada stvarno nisam ništa znao o teškim drogama. Došli smo do zgrade i ona me pošalje na treći sprat. Za nju sam bio spreman sve da uradim. Nađemo se mi na trećem spratu i ona poslaže sve ‘rekvizite’, ja gledam zapanjeno šta to ona tamo krčka … I stavi ona meni špric, a ja sam se igle bojao kao groma. I ja naravno da bih tu djevojku očarao, onako mlad i glup, kažem hajde. Okrenem glavu na drugu stranu i ona mi to uradi. Nije jedan dan prošao, ja sam se ponovo … To. Nikad nisam uzimao na nos. U početku nam nije trebalo mnogo para, ali kasnije …”, pričao je Igor.

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti