Trudnica doživjela orgazam na pregledu i sad ‘umire’ od srama

Žena koja ima još mjesec dana do poroda kaže kako ne može pogledati ginekologinji u oči, nakon što je tokom brzog pregleda zdjelice doživjela orgazam, no ljudi kažu kako se nema zašto sramiti

ginekolog1

Žena u visokoj trudnoći nije mogla vjerovati da je na pregledu kod ginekologinje doživjela orgazam, uz sve ono što klasičan orgazam nosi: drhtanje tijela i nogu. Na Redditu je anonimno podijelila svoju priču, uvjerena da je jedina kojoj se to dogodilo. Kaže kako je tokom trudnoće posebno osjetljiva ‘tamo dole’ te da tokom seksa može doživjeti orgazam i tri do četiri puta, zbog čega se njezin suprug osjeća kao ‘rock zvijezda’.

Oduvijek je, piše, imala zdrav libido, no granice su se pomakle kad je ušla u treće tromjesečje trudnoće, što je završilo krajnjom neugodom na rutinskom ginekološkom pregledu. Nakon što je imala neke komplikacije, doktorica je željela napraviti brzi pregled zdjelice i provjeriti je li s bebom sve u redu.

Da stvar bude gora po nju, ginekologinja je zgodna – visoka, vitka, ima lijep osmijeh i duge noge i kao stvorena je za one koji preispituju svoju seksualnost, kaže autorica posta.

– Iako se uglavnom osjećam kao kao heteroseksualka, ta žena bi me definitivno mogla natjerati da preispitam svoj izbor, pogotovo sad kad mi hormoni luduju – kaže te dodaje kako ta činjenica njeno iskustvo čini još neugodnijim. Dodaje kako je tokom pregleda pokušala suzbiti ugodu i orgazam, no kad je liječnica pojačala pritisak, to je postalo nemoguće.

– Ležim na stolu, a moja ginekologinja prilazi rukom i pomalo uvlači dva prsta u mene. Počinjem osjećati ugodu i trudim se suzbiti je, ali kako pregled traje, osjećam da će se to dogoditi i umirem od užasa. Nekoliko trenutaka kasnije se i dogodilo – uzbuđeno uzdišem, drhtim cijelim tijelom, noge mi se grče … prisjetila se žena situacije koja ju je dovela do toga da ne može ginekologinji pogledati u oči.

Autorica posta kaže kako je njena doktorica sve doživjela vrlo mirno i objasnila joj da je veća osjetljivost u tim predjelima u vrijeme trudnoće normalna, te da se tako nešto stalno događa, no ona nije uvjerena. Naime, nakon tog trenutka u sobi se ipak osjećala neugodna napetost. Kako ima još samo mjesec dana do poroda, nije u situaciji da je može mijenjati.

Njezin post privukao je više od 2200 komentara, korisnici Reddita uvjeravaju je da je to iskustvo češće nego što je mislila, te da je čekaju puno gore i neugodnije stvari.

– Ne uzrujavaj se zbog ovog. Uskoro ćeš roditi, tako da ti ovo više neće biti najneugodnije iskustvo u životu – stoji u jednome od komentara. Druga žena dodala je kako tokom porođaja doslovno nije mogla kontrolirati tjelesne funkcije,  pa joj je ‘pobjeglo’.

– Trudila sam se zadržati to, ali to je nemoguće dok istiskujete dijete koje je kao manja lubenica, kaže ona.

– Dobro si. To se zapravo događa češće nego što bi mogla pomisliti, kaže druga žena, dok jedan od komentatora kaže da na temelju broja sličnih priča koje je pročitao upravo na Redditu može zaključiti da je to zapravo česta pojava.

Jedan komentator pitao je prijatelja doktora koliko se to često događa i kaže da nije uobičajeno, ali na odjelu s nekoliko doktora izbrojali su u prosjeku desetak orgazama budućih majki tokom pregleda.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti