Tri stvari koje žene vole u se*su, ali nikada neće priznati

Iz straha da ćete joj se smijati ili pogrešno je protumačiti, djevojka vam neće priznati svoje najveće seksi želje.

zelje2

Više oralnog seksa

Kao što se mi brinemo šta će one reći za naš ponos, tako se i djevojke brinu šta ćete pomisliti o njenoj najosjetljivijoj regiji, njenom mirisu, izgledu i – ukusu. Sve ovo ih koči da uživaju u oralnom seksu, koji jako vole.

Udijelite joj neki kompliment za intimnu regiju i na taj način je opustite. Naravno, senzualni dodir  i lagano zavođenje će učiniti da se opusti i uživa u oralnom seksu.

Seks u javnosti

Iako seks u javnosti može da bude nepraktičan, neudoban, vjerovatnoća da će vas neko uhvatiti u strasti, čini seks na javnom mjestu najuzbudljivijim.

Vjerujte nam, ona želi da budete nestašni u zadnjem redu bioskopske sale ili parku, ali je sramota da prizna, jer ne zna kako ćete odreagovati. Isprva je opustite predigrom na javnom mestu i na taj način probijte led nestašluka u javnosti. Kada savladate stid i pustite da izdominira želja, pređite na slijedeći nivo.

“Tapšanje” po zadnjici

Lagano lupanje po zadnjici tokom seksa ih nevjerovatno privlači, ali se libe da vam to i kažu, jer im sve djeluje neopisivo smiješno.

Opustite je tako što ćete joj slijedeći put u krevetu nježno prošaputati i pitati da li želi da je potapšete po zadnjici.

Izvor: fokus.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti