Tri stvari koje plaše muškarce u vezi

Kako veza postaje ozbiljnija, takva postaju i pitanja koja će žene uvijek postaviti prve, jer njihov um radi na duge pruge … a muški baš i ne

scared

Muškarci vezama pristupaju opuštenije od žena, no u jednom trenutku stvari postaju ozbiljnije i većina njih reaguje na jednak način kad im se postave neka pitanja koja zapravo definišu budućnost veze.

Stoga, ako ste na početku veze i ne želite preplašiti svog partnera (a nerijetko ga i natjerati u bijeg glavom bez obzira …), pričekat ćete s postavljanjem ovih pitanja do nekog povoljnijeg trenutka.

Gdje nas vidiš za pet/deset godina – rijetki muškarci planiraju stvari u vezi, naročito u početnim fazama, njima je važno da ima seksa i nema svađa, a ostalo će (nadaju se) doći samo od sebe … e, pa kad čuju ovakvo pitanje, jednostavno se smrznu jer to znači da bi u tom trenutku u vremenu i dalje bili s vama … a o tome još nisu razmišljali.

Kada ću upoznati roditelje – eh, ti roditelji … njemu je jasno da će mama imati primjedbe, ma kako sjajna djevojka bila, a tata bi ga mogao blamirati glupim pričicama … a sve će to zapravo odrediti budućnost veze na neki način. Grozna dilema.

Kako stojiš s lovom – ne, djevojka ne mora biti sponzoruša da bi to pitala, normalan je razvoj događaja da započnete zajednički život, što podrazumijeva zajedničke investicije, velike odluke, dugoročno planiranje … brrrr

Izvor: metro-portal.rtl.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti