‘TOPAO’ DOČEK: Neviđeno premlaćivanje – ovako su zatvorenici dočekali čovjeka koji je likvidirao muslimane na Novom Zelandu (VIDEO)

U napadima na Novom Zelandu je poginulo 50 osoba, a povrijeđeno još 50.

premlacivanje


Jedan 28-godišnji Australac, opisan u izvješćima medija kao bijeli supremacist i dio alt-desnice, uhapšen je i optužen za ubistva. Napadi su povezani s povećanjem bijelog supremacizma i alt-desnog ekstremizma na globalnoj razini koje se posmatra od sredine 2010. godine. Političari i svjetski čelnici osudili su napade, a premijerka Jacinda Ardern opisala je napade kao “jedan od najmračnijih dana Novog Zelanda”. Vlada je uspostavila kraljevsku istražnu komisiju u svojim sigurnosnim agencijama nakon napada, koji su najsmrtonosniji masovni pucnji u modernoj istoriji Novog Zelanda.

Inače, pojavio se video na kojem se vidi kako zatvorenici brutalno premlaćuju jednog zatvorenika a navodno je riječ o čovjeku koji je izvršio napad na muslimane na Novom Zelandu.

Informacija nije provjerena tako da nismo u potpunosti sigurni da li se radi o autentičnom snimku ili se radi o snimci iz nekog drugog zatvora. U nastavku možete pogledati pomenuti snimak na kojem se vidi premlaćivanje. U svakom slučaju radi se o snimku koji je brutalan.

Izvor: magazindan.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti