Tajni recept za gubljenje težine: “Gubila sam po 5 kilograma u 2 dana!”

Puno ljudi koristi peršun za kuhanje svojih omiljenih jela svaki dan, ali jedina loša stvar jeste da se peršun dodaje u vrlo malim količinama. Pa, to nije dovoljno, jer tako ne možemo koristiti sva peršunova zdrava svojstva.

tezina

Zato bi trebali probati ovaj eksperiment. Jednostavno povećati količinu peršuna u vašim obrocima i salatama i vidjet ćete kako ćete početi gubiti na težini. Peršun je takođe jedan od najboljih lijekova protiv bubrežnih bolesti.

Za efikasno gubljenje težine procedura je vrlo jednostavna, sve što morate učiniti je da napravite domaći čaj od peršuna, piti ga i vidjeti kako se događa magija.

U ovom postu ćemo vam pokazati recept za čarobni čaj od peršuna recept koji će vam pomoći da izgubite 5 kilograma u samo 2 dana! Ovaj domaći čaj će vam pomoći da se također riješite štetnih toksina iz tijela.

Domaći čaj od peršuna – Recept

Stavite vodu u posudu na umjerenoj vatri i čekajte dok ne počne ključati. Zatim stavite 5 kašika peršuna u kipuću vodu. Ostavite da tako stoji 20 minuta.

Možete procijediti tekućinu ili možete piti čaj s peršunom unutra, to je na vama. Ovaj domaći čaj od peršuna će zasigurno pomoći da se oslobodite od štetnih toksina i bakterija iz tijela.

Medicinski je dokazano da je peršun vrlo zdrava biljka, ali da ipak ne bi trebali konzumirati više od 1 litra čaja od peršuna dnevno!

Izvor: megagiga.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti