Svaki pravi muškarac želi ovih pet stvari od žene koju voli

Žene, budite mudre i pripazite kako se osjeća vaš muškarac. Ne zaboravite da u njemu i dalje žive određeni instinkti koje je naslijedio od svojih dalekih predaka. Jedan od njih je da bude zaštitinik svoje partnerice. Zato, na primjer, iako bez problema možete promijeniti sijalicu, zamolite njega da to napravi – osjećat će se važno.

Svaki pravi muškarac želi ovih 5 stvari od žene:

Da bude njezin heroj

Muškarcima je jednostavno prirođena potreba da budu heroji, posebno pred ženama koje žele impresionirati. Onoj koju voli on želi pružiti cijeli svijet, nositi je na dlanu, držati je zaštitnički u naručju, spašavati od neugodnih ili napornih situacija. Za uzvrat samo želi vidjeti u njezinim očima da mu se divi – da ga gleda kao pravog, iskonskog mužjaka.

Da bude prihvaćen i voljen

Želi to osjećati bez obzira na svoje nesavršenosti. Želi da ga voljena žena prihvati upravo onakvog kakav je, sa svim manama i vrlinama. Svjestan je da će ponekad zaboraviti napraviti ono što mu je njegova partnerica rekla, ali ne želi da njezina ljubav zavisi od takvih sitnica.

fever

Da mu žena govori kako se osjeća

Mnoge žene griješe jer vjeruju kako njihovog muškarca ne zanima kako se one osjećaju pa mu o tome ni ne govore. Ali, svaki pravi muškarac želi znati kako se njegova ljubav osjeća. Ne želi živjeti u neznanju i nagađati što bi se u njezinoj glavi moglo događati. Stručnjaci za veze kažu kako partneri grade zid između sebe, ciglu po ciglu, svaki put kada nešto prešute, posebno kada za sebe zadrže to kako se osjećaju.

Da imaju dobru komunikaciju

Loša komunikacija je smrt za ljubavnu vezu i svaki pravi muškarac je toga svjestan. Zato pored sebe želi imati partnericu s kojom može razgovarati o svemu, opušteno i spontano. Takođe, on zna da je ponekad i tišina odlična neverbalna komunikacija između dvoje ljudi. Ponekad nije potrebno ništa reći, a da bi se zapravo reklo puno toga.

Da ona ima svoje interese

Za zdravu vezu oba partnera trebaju i dalje njegovati svoje hobije, odnose s prijateljima i porodicom, odnosno moraju zadržati svoju osobenost. Pravi muškarac ne želi pored sebe imati ženu koja će život podrediti njemu i njegovim interesima. Želi partnericu koja razmišlja svojom glavom i ne zaboravlja svoj identitet.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti