“Stvarno mi nije toliko VELIKI!”: Popularnog glumca su 2016. uslikali POTPUNO GOLOG, a veličina njegovog ****** i dalje je glavna tema! Konačno se OGLASIO (FOTO)

O glumcu Orlandu Bloomu (42), 2016. godine je pričao cijeli svijet i to zbog veličine njegove muškosti, kada su ga paparazzi uhvatili potpuno golog, dok je veslao na dasci u društvu vjerenice Katy Perry (34).

orlando

Mnogima je na fotografijama, koje su vrlo brzo postale pravi hit, za oko zapala impozantna veličina Orlandovog “ponosa”. Ipak, glumac danas tvrdi da njegova veličina nije toliko impresivna kako se to činilo na kontroverznim fotkama.

– Stvarno nije tako veliki. Stvari na fotografijama snimljene s velikim optičkim zumom mogu postati izdužene. To je optička iluzija. Moj PR me pozvao i rekao da to nije najgora stvar u cijeloj situaciji jer su prije svega bile objavljene fotografije na kojima je sve bilo prekriveno crnim pravougaonikom pa se našalio i pitao me imam li dovoljno veliku crnu kutiju da se pokrijem. Uskoro je nekome sinulo kako bi mogli ukloniti cenzuru jer će fotografije bez nje vrijediti više – izjavio je Orlando u jednom intervjuu.

O incidentu je tada obavijestio bivšu suprugu i majku svog djeteta, manekenku Mirandu Kerr (36) i najavio joj šta može da očekuje u medijima.

– Poslao mi je u poruku u kojoj je napisao da je osramoćen i da će se pojaviti neke fotografije. Samo je htio da me obavijesti o tome da se ne šokiram, a ja sam se pitala šta ti je bilo pa si veslao go, o čemu si razmišljao – izjavila je Miranda u jednom intervjuu.

Izvor: kurir.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti