Srpski glumac ljubi 32 godine mlađu studenticu: Svi su van sebe, MOŽEŠ OTAC DA JOJ BUDEŠ!

Ljubav ne bira po godinama, to smo do sada već mogli dosta puta čuti, ali i vidjeti na očitim primjerima, a vrlo se često dešava pogotovo u posljednje vrijeme da je razlika između supružnika i po 20, 30 godina.

Naravno, zlonamjernici će odmah reći kako je kod svakog para glavni motiv novac, te kako su takve djevojke sponzoruše, ali to ne mora baš uvijek biti slučaj. Naime, nekada se dvoje ljudi jednostavno nađu, zavole se, i ništa im drugo nije važno, pa im tako i godine postanu samo cifra na papiru.

Upravo to desilo se i ovom paru, koji se na kraju i vjenčao nakon što se između njih probudila ljubav. Glumac Nebojša Kundačina (59) oženio je 32 godine mlađu studenticu Mariju, a upoznali su se upravo u pozorištu. Marija je tada bila na prvoj godini fakulteta, i trebala je raditi seminarski rad na temu predstava koje su odgledali, pa je ona otišla u nacionalni teatar i odgledala nekoliko predstava u kojima je glumio Nebojša. Marija je kazala kako ju je Nebojša očarao svojom glumom, pa mu je prišla nakon  jedne predstave kako bi joj odgovorio na nekoliko pitanja za seminarski. Nebojša je rekao kako je bio zatečen njenim pitanjima i da nije očekivao tako zrelo razmišljanje od tako mlade osobe, pa je zamolio da se nađu sutradan u pozorištu kako bi joj dao bolje odgovore dok se malo pripremi.

Nakon toga, sve je postalo historija, simpatije su se javile odmah između njih dvoje, a nakon nekog vremena  su se odlučili i vjenčati, unatoč svim prekornim pogledima zbog njihove razlike u godinama.

Izvor: cenzurisano.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti