SAMO ZA MUŠKE OČI: 10 tipova žena koje nikada ne treba da oženite!

Postoje one “grupe” žena koje muškarci nikako ne žele pored sebe do kraja života.

zene5

Nemojte ovo preozbiljno da shvatite, ima onih muškaraca koji možda baš neku od ovih žena traže, shvatite ovo kao zabavni sadržaj, jer to i jeste!

Pričalica

Ovo je žena koja nikada ne ćuti, jedva pravi pauzu da uhvati vazduh. Na izgled je zanima samo ono što se dešava u njenom životu, ona uvijek ima komentar na sve i dominira u svim konverzacijama.

Očajnica

Ova žena na prvi pogled djeluje fantastično, sve dok ne počne da priča o savršenom mjestu za vjenčanje, koliko djece želi i ime vašeg budućeg psa odmah nakon prvog sastanka. Kada žena “napreduje” mnogo brže nego normalno, pazite se. Ona traži muškarca toliko očajnički da je spremna da izabere bilo koga, čak i beskućnika sa ćoška.

Pretjerano kritična

Šta god da uradite za ovu vrstu žena, to jednostavno neće biti dovoljno. Izgleda da ništa “ne pali” osim ako nije urađeno prema njenim standardima. Sve što je rečeno od strane bilo koga brzo će biti izvučeno iz konteksta i postaće neka vrsta uvrede ili nešto što će izazvati rat protiv svijeta. Ovaj tip žene ima dosta emotivnog tereta i napraviće od vas ljutu i ogorčenu osobu i sa njom će sve postati očaj.

Lijepa, a …

Ova žena možda nema diplomu sa fakulteta, ali je uspjela da obezbjedi master u spavaćoj sobi. Ova žena je izgleda odlično, ali iskreno, ne bi trebalo da otvara usta. Njene vještine su bez sumnje odlične u fizičkom smislu, ali ukoliko ne želite samo vezu za jednu noć, ne želite ovakvu djevojku da dovedete kući na upoznavanje sa roditeljima. Većina devojaka na ulici nažalost spada u ovu kategoriju.

Skupa za održavanje

Ako ova žena slomi nokat, ona očekuje da ostavite sve što radite kako biste je odmah odvezli u salon. Njen tata joj je uvijek govorio da je ona princeza i ona očekuje takav tretman stalno. Ima skup ukus i očekuje da je obasipate samo najboljim stvarima i redovno je izvodite na skupa i trendy mjesta. Ako nemate baš mnogo novca, nemojte ni da se trudite.

Nametljiva

Ova žena ne može da ide nigdje ni da uradi ništa bez pratnje svog muškarca. Prihvatiće vaša interesovanja, zvaće vas na 20 puta na dan i “odljepiće” svaki put kada ne može da motri na vaše ponašanje. Ovaj tip žene će udaviti svaku šansu da vam nedostaje jer će insistirati da svaki trenutak provedete sa njom, ne dozvoljavajući vam da izađete sa drugarima ili da provedete bilo kakvo vrijeme sa nekim drugim, a da ona nije prisutna!

Mama

Ova žena izgleda super, ima odličan stav i duh, ma čak su joj i prsti fantastični. Postoji samo jedan problem – ima djecu, a kada takva žena postane očajna, svaki muškarac je potencijalni tata. Ostala je trudna sa nekim u koga je navodno bila zaljubljena i ne samo da je loše procijenila njegov karakter, ona je i jezivo neodgovorna. Isti oni momci koji su sada “užas” su isti oni za kojima je nekada bila luda i sa kojima je imala nezaštićeni seks.

Sponzoruša

Ona će vam dati kompliment za vaš skupocjeni sat, pitaće vas koja kola vozite, čime se bavite, gdje živite itd. Kao i žena koja je skupa za održavanje, sponzoruša traži bogataša i pašće na njega za 5 minuta, ali istom brzinom će ga i ostaviti čim prestane da pristiže novac. Ovi tipovi žena će vas iscijediti i ostaviti patetičnog. Na sreću, obično ovakve žene mogu lako da se prepoznaju.

Klaberka

Klaberka je ništa drugo do žena iz fantazije koja praktično živi u barovima i klubovima. One imaju prelijepa lica sa punim usnama, krupnim očima, odličnim nogama i imaju sve obline koje čovjek može da poželi. Problem u zabavljanju sa njima je taj što vole da nose garderobu kojom pokazuju sve svoje atribute i to ne samo vama, već svim muškarcima na svijetu. Ovakva žena je divlja, ali jednom kada bliže pogledate shvatićete da će njen život ludovanja i zabava završiti povraćanjem u vašim kolima. Ili buđenjem sa mahmurlukom, kod nekog momka u krevetu.

Feministkinja

Ovaj tip žene nikada ne može da bude zadovoljen od strane muškarca i ona vjeruje da su oni zaslužni za sav bol i muku u društvu. Njeno jako vjerovanje je da su žene inteligentnije od muškaraca i sposobnije za mnoge stvari. Ne želite da trošite svoje vrijeme sa ovim tipom žena jer šta god da uradite uvijek će biti negativno prihvaćeno.

Izvor: magazin.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti