Ruski doktor psihologije: “Nema glupljih žena od ovih savremenih dama”

Danas je moderno biti sama a ne udata žena. Doktor psihologije Sitnikiov imao je jedan odgovor na to: “Nema glupljih žena od ovih savremenih dama.”

girl1

Aleksej Sitnikov je doktor psihologije i “vodič kroz život” poznatih Rusa. Bez mnogo demagogije i filozofije, otkrio je zašto žene sve teže nalaze partnere. – “Hoću kucu! Hoću kucu! Hoću psa!” Djevojčica već toliko dugo moli roditelje da joj kupe psa, ali oni prvo moraju da povjeruju da će se sama brinuti o njemu.

Dijete je naporno, ali ne shvata da ispunjenje želje ne zavisi ni od tate ni od mame, već od njene spremnosti da na sebe preuzme odgovornost za bespomoćnu životinju. Ako ona to ne shvati u djetinjstvu, to “Hoću kucu!”, jako brzo se pretvara u manijakalno “Hoću muža!”.

Ona još nije spremna da se uda, pa zato ni ne primjećuje da je savršeno pakovanje muškarca već tu – dostavljen pravo u hotel Four Seasons i gurnuto pod njena vrata. Kada djevojke danas dođu kod mene na psihološke konsultacije, one s religioznom posvećenošću pričaju o trenutku susreta:

“Gdje da ga upoznam? Kako da ga upoznam?” Sajtovi su zatrpani milionima istih fotografija djevojaka u kupaćim kostimima na krevetu. Poznanstvo je samo beskorisni instrument, mi svaki dan sa nekim razmijenimo telefone i u tome nema ničeg sudbonosnog. Ali biće.

Kada djevojka prvo pronađe sebe, ne njega, prestaće da se nervira, iz očiju će joj nestati nesiguran, uznemiren pogled, usmjeriće ga u svoje biće, a njen dnevnik će biti ispunjen sopstvenim djelima. Pravi muškarac će se pojaviti odmah, i neće se mimoići. Žena nije milosrdna sestra, monahinja ni svetica. Hoćete muškarca? Uključite egoizam i budite ono o čemu on mašta.

Nije stvar samo u tome kako izgledate. Sad pišem iz Kijeva gdje ima mnogo lijepih djevojaka, ali svo očaranje nestane kada počnu da govore. Nema ničeg se*sepilnijeg od intelekta. Ako ste privlačni, on će sjesti pored vas. Ali od tog trenutka do odnosa, posebno onih ozbiljnijih – je jako dug put.

Ukoliko hoćete da upoznate muškarca nije dovoljno da vas on samo primijeti, već da vremenom (a još bolje odmah) shvati da ste pravo blago. Nekome počinjemo da budemo potrebni kada mu je prijatno, kada otkriva nešto novo i on želi da ponavlja to stalno iznova.

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti