Ronald Reagan je postao predsjednik SAD zahvaljujući vanzemaljcima

MacLaine je ispričala i da je predsjednik Dwight Eisenhower takođe imao tri tajna sastanka s vanzemaljcima u vazdušnoj bazi u Novom Meksiku 1954. godine.

Ronald Reagan postao je američki predsjednik nakon što se susreo sa vanzemaljcima 1950-ih godina, tvrdi američka filmska zvijezda Shirley MacLaine, starija sestra takođe poznatog glumca Warrena Beattyja.

Reagan je doživio susret treće vrste u vrijeme kad je još uvijek bio glumac, kaže MacLaine, te tvrdi da mu je ‘vanzemaljac kazao da iz Hollywooda pređe u politiku’, piše Daily Mirror.

MacLaine koja tvrdi da je nebrojeno puta ugledala NLO s terase svog doma u Novom Meksiku, kaže da je 40. predsjednik SAD-a takođe vjerovao u postojanje vanzemaljaca.

Reagan se o jezivom susretu s vanzemaljcima povjerio zvijezdi američke TV-serije ‘I Love Lucy’, Lucille Ball, tvrdi MacLaine. Događaj se desio dok je Reagan, tada obični glumac, zajedno sa suprugom Nancy išao na jednu zabavu u Los Angelesu.

Ball je MacLaine ispričala da je NLO sletio, te da je iz letjelice kročio vanzemaljac koji je Reaganu kazao da se ostavi glume i krene u političke vode.

Međutim, Reagan nije jedini predsjednik koji je vjerovao u vanzemaljska bića, tvrdi ova živahna starica.

Naime, u intervjuu za britanski ‘The Daily Mirror’, MacLaine je ispričala da je predsjednik Dwight Eisenhower takođe imao tri tajna sastanka s vanzemaljcima u vazdušnoj bazi u Novom Meksiku 1954. godine.

Shirley MacLaine

Glumica je ispričala da je za svog života mnogo puta ugledala NLO.

– Jednog lijepog dana, prijatelj je sjedio u mojoj vrućoj kupki na dvorištu, i tri NLO-a su kružila desetak minuta iznad nas, kaže MacLaine.

– Jako je važno da zna da tamo postoji još neko ko nas gleda, rekla je MacLaine, te dodala kako je navikla što ljudi misle da je luda jer vjeruje u vanzemaljce.

Izvor: dnevno.hr/pozitivno.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti