Radnica kruzera progovorila: “Ima mnogo se*sa, zbog toga sam dala otkaz.”

Bivši i sadašnji radnici na kruzerima progovorili su o odnosima među zaposlenicima na tim plovilima te otkrili: “Na kruzerima ima mnogo seksa.”

cruise2

Neki su za Business Insider ponašanje uporedili s onim u studentskim domovima te otkrili da što ima više alkohola to ima i više seksa. Brian David Bruns, bivši zaposlenik jednog kruzera, ispričao je da je takvo ponašanje tamo toliko normalno da se jedan njegov bivši kolega nije mogao načuditi kad mu je on rekao da prve večeri na brodu ni s kim nije završio u krevetu.

“Koji ti je vrag, stari?” navodno mu je rekao kolega, tvrdi Bruns. Neki tvrde da je takvo ponašanje često znalo prijeći i u maltretiranje pa je tako jedna bivša zaposlenica kruzera, koja je poželjela ostati anonimna, otkrila da je njezin šef često komentarisao njezin izgled i davao neumjesne primjedbe na njezinu seksualnu orijentaciju.

Još jedna bivša zaposlenica ispričala ja da je bila u vezi s jednim kolegom kojem se bližio kraj ugovora. Čim je on napustio kruzer, ostali kolege počeli su joj se nabacivati.

“Jedan mjesec veze na brodu je kao dvije godine na kopnu jer si stalno s tim ljudima”, otkrila je Taylor Sokol, bivša direktorica Holland America kruzera.

“Teško je dati nekom prostora u vezi kad živiš 10 metara od njega”, kaže ona.

Chad Stone radio je za Seabourn Cruise Line te je čak bio i zaručen za jednu kolegicu. No zaruke su pukle kad je saznao da ga je prevarila tokom pauza među ugovorima. Zbog svega toga je dao otkaz te prestao raditi na kruzerima, otkrio je za Business Insider.

Ipak, ima i onih koji su zadovoljni takvim stilom života te tvrde: “Zadovoljna sam svojim single načinom života, ne moram nikome odgovarati ni za što i ovo mi je ok zasad”, zaključila je jedna zaposlenica kruzera.

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti