PROBUDIO GA JE KĆERKIN VAPAJ ZA POMOĆ USRED NOĆI: Sledio se kad je vidio ŠTA je na njenoj ruci!

Porodica Pettigrew iz Australije otišla je na kampovanje na australijsko ostrvo Moreton. Sve je djelovalo super, dok otac u pet ujutro nije čuo kako njegova devetogodišnja kćerka Gabbie šapuće kroz stisnute zube ‘upomoć’, dok joj je oko ruke obavijen piton dugačak oko dva i po metra.

ujed1

Mala Gabbie bila je kao zaleđena, a zmija joj je čvrsto bila obavijena oko ruke. Šokirani otac je svim silama pokušavao da spasi dijete.

“Toliko je čvsto bila obavijena oko ruke, da, što sam ja više pokušavao da je sklonim, to se ona više priljubljivala uz Gabbie.

 A onda je zarila zube u njenu ruku. Sigurno je nevjerovatno boljelo, ali Gabbie je nekako uspjela da ostane pribrana. Ja nisam imao pojma šta da uradim, pa sam instinktivno zgrabio zmiju za usta i razdvojio joj vilice. Nekako sam uspio da oslobodim dijete stiska zmije i pustili smo je nazad u šumu”, ispričao je otac za medije.

A velika sreća u nesreći je to da piton ne spada u otrovne zmije, pa je istraumirana djevojčica ostala vam životne opasnosti, ali sa ožiljkom koji će je zauvijek podsjećati na ovaj jezivi događaj.

Izvor: novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti