Pritisnite ovu tačku na tijelu i iskusit ćete nezaboravan se*s

Radi se o staroj erotskoj tehnici koja garantuje nezaboravno seksualno iskustvo. Doprinosi rastu senzualnosti, jačeg osjećaja seksipilnosti i živahnosti. Pomaže i kod impotencije

tacka2


Stari Kinezi znali su kako potaknuti stvari u raznim poljima života pa tako i u krevetu. Radi se o staroj erotskoj tehnici koja garantuje nezaboravno seksualno iskustvo. To je zapravo o akupresura, a u ovom slučaju tačka odgovorna za strast nalazi se na tabanima. 

Pritiskom na tu tačku čovjek se oslobađa mišićne napetosti, potiče se protok energije i kolanje krvi. Kako se cirkulacija povećava, tako hranjive tvari brže dolaze svih dijelova tijela. To doprinosi rastu senzualnosti, jačeg osjećaja seksipilnosti i živahnosti.

Tehnika se izvodi ovako:

Plačevima snažno pritušćite tačke na partnerovim tabanima (tačke K1 na slici dole) dok se u isto vrijeme glavom približavate njegovim genitalijama i pružate mu oralno zadovoljstvo. Pritisak držite cijelo vrijeme. Kasnije zamijenite uloge, prenosi portal acupressure.com. Pritisak na te tačke pomaže i kod impotencije.

tacka3

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti