PRILIČNO NEUGODNO: 5 stvari koje muškarci uvijek primjete na ženi tokom se*sa

Takve detalje muškarci uopšte ne primjećuju na ženi prije akcije.

stvari4

Vjerovale ili ne, njima je puno važnija generalna hemija među vama. Lete li iskre? Uzbuđuje li te? Jesi li uzbuđena jer si sada gola? Takva pitanja su muškarcima važna – a mi donosimo i odgovore na pitanja iz naslova.

1. Tvoja inicijativa

Ako ćeš mu prepustiti da sve sam radi i čekati što će se sljedeće dogoditi, mislit će da nisi zainteresovana. Dakle, pokaži malo uzbuđenja! Preuzmi u nekom trenutku i ti malo inicijative. Okreni ga, popni se na njega … Neka mu ti trenuci budu nezaboravni.

2. Način na koji se kreće tvoje tijelo

Ako si predrvena, ohladit će se. Nadamo se da imaš dovoljno samopouzdanja – stoga se pokreni u krevetu, jer to jako uzbuđuje muškarce. Pritisni svoja prsa o njegova, obgrli ga nogama, diraj ga, migolji se … Što se više mičeš, oboje ćete se više uzbuditi.

3. Tvoje oči

Gledaš li ga u oči? Gledaš li ogoljena tijela? Obje opcije su dobre. Ono što muškarci baš ne vole jest da zuriš u njegov alat (zar sumnjaš?), ili ako gledaš stalno samo svoje tijelo (bojiš se da ne izgledaš dobro?) ili pak zuriš u plafon (dosadno ti je?). Dakle, nemoj očima ‘govoriti’ nešto što nije prikladno. Daj mu do znanja da ti je drago što ste sada zajedno …

4. Tvoj dah

Ne, nije riječ o lošem zadahu (premda ni to nije baš privlačno). Riječ je u tome kako ‘zvuči’. Je li teži nego inače? Je li ti glas dublji? Ne moraš sumanuto stenjati ili biti zadihana kao da si otrčala maraton.

Ali, neka se primijeti … Šapni mu nešto seksi – u uho, neka zna da jedva čekaš to što će se dogoditi. Njegovo uzbuđenje hrani se tvojim – dakle, nemoj se bojati pokazati ga!

5. Jesi li svježe depilirana ili nosiš skup donji veš

Hej, nema frke ako nisi! Ali, priprema otkriva da si mislila o akciji s njim – i to ga jako pali.

Izvor: krajina24h.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti