POZNATA PJEVAČICA: “Vidjela sam NLO u vrtu, bojim se da će me oteti svemirci …”

Ne gubim razum, samo jednostavno ne mogu prestati misliti o vanzemaljcima, rekla je pjevačica Kim Wilde, koja im je posvetila novi album ‘Here Come The Aliens’

Uvjerena sam da je kapetan svemirskog broda moj veliki fan i zna gdje živim. Bojim se da će se vratiti i odvesti me, ispričala je pjevačica Kim Wilde (57) koja se osamdesetih godina proslavila prvim singlom ‘Kids in America’. Wilde je otkrila kako je imala bliski susret s NLO-om u svom vrtu u Hertfordshireu 2009. te tvrdi da će se vanzemaljci vratiti po nju i mučiti je. 

– Bilo je nekoliko velikih svjetala iznad oblaka i pomicala su se naprijed pa nazad na izvanredan način. Osim mene, puno je mojih sugrađana to vidjelo i bilo je u lokalnim novinama – rekla je pjevačica. Smatra da je kapetan koji upravlja vanzemaljskim brodom njezin veliki fan (?) te je saznao gdje živi. Strahuje da neće ‘odustati’ od nje.

– Transportovat će me sebi i morat ću mu ostatak života pjevati ‘Kids in America’ – požalila se Wilde. Kaže da se promijenila otkad je doživjela to izvanredno, vanzemaljsko iskustvo i vjeruje da svemirci stalno posjećuju planetu Zemlju te nadziru ljude. 

– Ne gubim razum, samo jednostavno ne mogu prestati misliti o tome – istaknula je pjevačica, koja je vanzemaljcima posvetila svoj novi album ‘Here Come The Aliens’.

Muzičarka je od 1996. u braku s glumcem Halom Fowlerom (50), a imaju kćer Rose Elizabeth (18) i sina Harryja Tristana (20). 

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti