Poze u se*su koje žene vole

Svaka osoba ima neku svoju omiljenu pozu u seksu koja mu/joj najviše odgovara, no ove četiri se najčešće spominju kad pitate žene

pose1

Seks će biti puno lakši na počecima veze ako znate koje su najčešće poze koje voli suprotan pol, a tu se možemo osloniti jedino na istraživanja koja su došla do tih informacija na dovoljno velikom uzorku ispitanika.

Ženama je tako vrlo draga misionarska poza, jer u njoj mogu doživjeti orgazam na puno načina, bez da izvode neke akrobacije ili se previše trebaju truditi. Ako mislite da je to dosadan položaj, sljedeći put kad se nađete u njemu pokušajte osjetiti cijelo tijelo partnera … možete, jel’da?

Jednako tako omiljena je i tzv. kašika, preciznije, poza u kojoj se muškarac pripije uz ženu s leđa. Žene takođe ne moraju uložiti puno truda, a muškarcu je dostupno cijelo tijelo za milovanja rukama, stiskanje grudi i dodatnu stimulaciju klitorisa.

Velik broj žena voli u jednom trenutku biti gore, zajahati muškarca i preuzeti kontrolu nad cijelom situacijom. Što je najbolje, u tom se položaju i muškarci osjećaju izuzetno ugodno, jer im pred očima plešu grudi s kojima se mogu bez problema igrati do mile volje.

Za kraj, poza koja nije česta, ali žene jako uživaju u njoj – seks na stolu, kad su bokovi muškarca i žene na istoj visini, a muškarac ima veliku slobodu kretanja, milovanja i dodatnog stimulisanja partnerke.

Ako neku od ovih još niste isprobali, obavezno to napravite što prije …

Izvor: metro-portal.rtl.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti