POTPISALA SAM NAJVAŽNIJI UGOVOR U KARIJERI: Jedna od najljepših hrvatskih sportašica iznenadila lijepim vijestima

Hrvatska košarkašica u julu je otkrila da sa suprugom očekuje njihovo prvo dijete. Tada je bila u 12 sedmici trudnoće, a sada je otkrila i pol bebe.

misura3

Košarkašica Antonija Sandrić (31), djevojački Mišura, i njezin suprug, košarkaš Marko Sandrić (31) pripremaju se za prve roditeljske korake. Antonija je prije mjesec dana objavila kako očekuju dijete, simpatičnom fotografijom na kojoj su pokazali ultrazvuk.

“Ove godine potpisala sam najvažniji ugovor u svojoj karijeri. Hvala ti dragi Bože što si mi dao šansu da osjetim kako je to biti majka”, napisala je tada košarkašica. Novom objavom potvrdila je da očekuju djevojčicu – na Instagram Storyju otkrila je to simboličnim ružičastim balonima, a dodatni razlog za slavlje je i njihova četvrta godišnjica braka.

misura1

Inače, Antonija i Marko poznaju se cijeli život, a ljubav između košarkaša i košarkašice se rodila u srednjoj školi, kada im je bilo 16 godina. Zaručili su se 2013. i dvije godine nakon vjenčali i to u katedrali svetog Jakova u rodnom Šibeniku. Još 2012. godine Antonija je priznala kako bi s Markom voljela imati dvoje djece. Na putu je sada prvo dijete koje bi na svijet trebalo doći početkom sljedeće godine.

Izvor: gloria.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti