POSTANITE MAJSTOR RUČNE TEHNIKE (AKO ZNATE NA ŠTA MISLIMO): Detaljan vodič za nju i njega

Ženama je nježno gotovo uvijek najbolje, dok muškarci to vole snažnije i čvršće

majst
Od svih seksualnih tehnika, žene se najviše uspaniče kad partnera trebaju zadovoljiti rukom. To je vjerovatno zato što znaju kako su oni sami to usavršili do krajnjih granica i nema šanse da one to mogu nadmašiti. To je zapravo ironično jer penisi su sretni bez obzira na to šta im radili (glavno je da nešto radite). Činjenica da ste krenuli rukom prema njegovu međunožju uzbuđuje sama po sebi, stoga je i to dovoljno da se muškarac totalno raspameti.

Sa ženama je već znatno drugačije. Vagina i klitoris su ipak komplikovaniji organi od penisa. Strašno su osjetljivi i krajnje individualni način, što znači da ne postoji univerzalni recept za sve žene. Ako to želite učiniti kako treba, stimuliranje genitalija (i muških i ženskih) zahtijeva praksu i vještinu. Najprije da pojasnimo glavnu razliku između polova: za žene je nježno gotovo uvijek najbolje, dok muškarci to vole snažnije i čvršće, otkriva poznata seksologinja Tracey Cox.

majst1

Savjeti za žene

 1. Upotrijebite lubrikant i nemojte se odmah baciti na penis. I muškarci vole predigru.
 2. Zauzmite poziciju: neka on stoji ispred vas ili vi njega zajašite. Potrebne su vam dvije slobodne ruke, a ne samo jedna.
 3. Uposlite obje ruke: jednom obujmite njegov penis, a drugom ga dirajte po ostatku tijela. Milujte mu testise, štipajte ga za bradavice …
 4. Ubacite se u ritam: otvorenim dlanom klizite njegovim penisom gore – dole u pravilnom ritmu. Kad dođete do glavića, gdje je najosjetljiviji, polako zatvorite dlan i cijeloga ga obujmite pojačavajući pritisak.
 5. Neka vam partner pokaže šta voli tako da stavi svoju ruku preko vaše. Pokreti neka vam budu glatki, dosljedni i čvrsti.
 6. Započnite polako, a potom ubrzavajte ritam kako se primiče orgazam. Što ga brže i snažnije stimulišete, brže će svršiti.

majst2

Savjeti za muškarce

 1. Upotrijebite lubrikant te započnite zagrijavanjem i stimulisanjem cijelog područja umjesto da odmah “napadnete” klitoris. Položite cijeli dlan preko velikih usmina i masirajte kružnim pokretima kako biste neizravno stimulisali klitoris.
 2. Kada se navlaži, pomičite prste gore – dole  po malim usminama, a pokreti neka budu spori, dugi i meki te neka zahvataju klitoris.
 3. Sada prijeđite na klitoris: kružite oko njega jednim prstom nekoliko puta prije no što opet otkližete do malih usmina.
 4. Neka vas partnerica vodi tako što će staviti svoju ruku preko vaše i pokazati vam koja joj brzina i jačina odgovaraju. Ako ste pregrubi, preizravni ili stimulišete predugo isto područje, ono postaje preosjetljivo, pa čak i bolno. Na klitoris se koncentrišite tek kad je žena blizu orgazma.
 5. Isprobajte vibracijsku tehniku: Postavite svoja tri prsta na površinu njezinih malih usmina i snažno pritisnite (ali ne presnažno!), a onda tresite prstima nježno, ali brzo i dosljedno ili ih pomičite ukrug.
 6. Tri zlatna pravila: Neka bude nježno, polako i regularno. Imajući dosljedan ritam duže vrijeme, dospjet ćete dalje nego ako ga stalno mijenjate.

Izvor: net.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti