Porodica Dine Merlina: Supruga, kćerka i sin – rijetko ih možete vidjeti, evo kako izgledaju (FOTO)

Kruna ljubavi Dine i Amele Dervišhalidović su kćerka Naida koja ima 32 godine i sin Hamza koji ima 26 godina. Njih dvoje su izrasli u ambiciozne i pametne mlade ljude, čiji je fokus na građenju svojih karijera.

dino1

Nisu dio estradnog svijeta, tome ni ne teže, pa se njihove fotografije sa javnih dešavanja uopšte ne mogu pronaći.

dino2

Naida Dervišhalidović, okrenuta je informatičkim naukama i internacionalnoj karijeri, a može se pohvaliti i završenim postdiplomskim studijama na Oxfordu.

dino3

Dino Merlin rijetko kada govori o svojoj djeci i njihovim uspjesima za medije, ali jednom prilikom istakao je da Naidu ne zanimaju materijalne stvari, te da je vrijedna djevojka.

“Naida je rođena kada sam počinjao karijeru i u djetinstvu je doživjela sve, od neimaštine do metaforički rečeno šampanjca i kavijara.

Na skroman život se navikla pa je njen odgovor na moje pitanje, šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka, uvijek bio: Tata, hvala, imam sve, samo se što prije kući vrati.

dino4

Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kada se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema, navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo sve. Kad njega pitam šta mu treba, i ne završim rečenicu, već ima listu narudžbina.”

Izvor: dobardan.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti