Popularna glumica se povlači sa scene kako bi postala domaćica!

Jedna od najpoznatijih holivudskih glumica se povlači iz “fabrike snova” da bi se posvetila kući i suprugu

cam1

Cameron Diaz nije snimila nijedan film od 2014. kada je glumila u remakeu “Annie”. Svog supruga je upoznala baš te godine, a vjenčali su se 2015.

Njena drugarica Selma Blair je izjavila da joj je Cameron rekla da je završila sa filmskom industrijom i da ne planira povratak na veliko platno. Njih dvije su zajedno glumile u filmu “The Sweetest Thing” 2002. godine.

– Bila sam na ručku sa Cameron prije neki dan i pričale smo o tom filmu. Voljela bih da snimimo nastavak, ali Cameron se povukla iz glume, bila je u fazonu: ‘Završila sam s tim.’ Ona i ne mora više da snima filmove, ima lijep život, ne znam šta bi moglo da je vrati.

– Cameron neće da radi. Uživa kod kuće i u tome što je domaćica, a više nego bilo šta bi voljela da postane mama. U ovom trenutku njih dvoje bi bili presretni kada bi se desilo to čudo i kada bi dobili dijete – rekao je neimenovani izvor.

Glumica je izjavila da od kada ima muža više ništa joj nije važno u životu.

– To je bila jedna od onih stvari koje ti svi govore: “Prosto znaš da je to to.” Ja sam mislila: “Šta to znači?” A, shvatam. Znaš kada znaš. Kao ti si mi muž. Prva stvar koju sam rekla kada sam upoznala mog muža je: “On je seksi.” Kako to da ga nisam znala ranije? Nismo se kretali u istom krugu … Znate, ništa više nije važno sada kada imam mog muža. Čak se ni ne sjećam svega toga. Neuporedivo je. Sve ostalo kao da se sapralo i nestalo. Onda shvatiš – aha, ovo mora da je prava stvar. Ovo je prava ljubav. Ovako izgledaju prava posvećenost i odanost. Ovo je osoba sa kojom gradiš život – izjavila je Cameron 2016. godine.

Izvor: ddl.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti