Platili im noćenja u hotelima, a oni su se morali samo … se*sati

Par koji je skupa već šest godina odabran je na konkurs u kojem je učestvovalo još desetak parova iz cijeloga svijeta. Put je platila kompanija za proizvodnju kondoma Skyn.

par1

Posjećivali su luksuzne hotele i u njima vodili ljubav, a za sve to još su im i platili. Takvim dobitkom mogu se pohvaliti Jessica D’Argenst (23) i njezin momal Justin Engelke (26) iz Australije. Odabrali su ih na konkursu erotskog bloga Places of Intimacy.

Dvije sedmice proveli su u hotelima u Sydneyju, Melbourneu, Byron Bayju, Tasmaniji i Zapadnoj Australiji, a zadatak im je bio napisati recenziju hotela tj. opisati kako im se bilo seksati u svakome od njih.

– Najdraži dio naše sobe bio je vanjski tuš i stolica za ljuljanje. Bila je savršena mamila nas je. Podigao sam Jess, položio je na stolicu i masirao. Svoje pokrete prilagodio sam njihanju stolice, dio je Justinove recenzije jednog od hotela.

par2

Njegova Jessica prisjetila se jedne druge situacije:

– Prije nego sam stigla do kreveta, uhvatio me. To je bilo jako uzbudljivo. Prislonio me uza zid, slavili smo pronalazak sebe na ovom mjestu. Naša soba bila je raj, istinski smo uživali.

Cilj njihovih vodiča je informisati parove o najboljim hotelima i mjestima u njima za seks.

– Da budem jasan, nismo pisali samo o seksu već smo i recenzirali hotele u kojima smo odsjedali, našalio se Justin.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti