PAZITE DA VAM NE KRENE PJENA NA USTA: Kćerka legende engleskog fudbala naprosto ostavlja bez daha

Danas dobro poznato lice među ostrvskim medijima, a posebno tabloidima, atraktivna Bianca je do poznatog prezimena došla sa deset godina, kada je njenu majku Sheryl oženio legendarni engleski fudbaler Paul Gascoigne.

gaza1

Devetesetih godina je popularni Gazza važio sa jednog od najboljih engleskih fudbalera, ali je naklonost navijača osim fudbalskim umijećem sticao iz zbog svog karaktera.

Harizmatični Gazza je svojim nestašlucima zabavljao milione, ali će njegova fudbalska i životna priča postati puno tužnija nakon što je okačio kopačke o klin. Piće je uzelo danak, pa je osim bogatstva Gascoigne zamalo izgubio i život zbog svoje ovisnosti.

Ipak, legendarni fudbaler Newcastlea, Tottenhama i Lazija je i dalje tu, a njegova kćerka je odlučila krenuti njegovim stopama i steći vlastitu popularnost.

gaza2

Poput očuha postala je omiljeno lice engleskih medija i tabloida, s tim što je njoj to pošlo za rukom zbog provokativnih fotografija kojima svakodnevno časti 270.000 pratilaca na Instagramu.

Bianca je čest gost i britanskih reality programa, te naslovnica tamošnjih magazina i tabloida. Poznata je i po vezama sa nekim javnim ličnostima …

Izvor: sport.novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti