PA TI RADI OD KUĆE! Slučajno se prešetala gola pred kolegama

Dok su njene kolege razgovarali o vrlo ozbiljnim temama koji se tiču njihove profesije, socijalnog rada, njihova se kolegica Jen uputila u kupatilo i počela skidati svoju odjeću … Ostalo je istorija

walkingnaked

Jeste li ikada sanjali da ste hodali goli pred svojim kolegama? E pa ovoj Amerikanki je san postao stvarnost. Uvjerena da je isključila kameru na video pozivu s kolegama, otišla je u kupatilo kako bi se istuširala. No, grdno se prevarila.

Ovih dana, kada je cijeli svijet prisiljen biti u svojim kućama kako bi se spriječilo širenje zaraze korona virusa, velik broj ljudi radi od kuće. Jedna od njih je i Amerikanka Jen, koja nije mogla ni zamisliti da će u jednom konferencijskom video pozivu prohodati gola.

Dok su njene kolege razgovarali o vrlo ozbiljnim temama koji se tiču njihove profesije, socijalnog rada, njihova se kolegica Jen uputila u kupatilo i počela skidati svoju odjeću.

U želji da ne propusti nijedan trenutak diskusije, u kupatilo je sa sobom uzela laptop, no ono što je zaboravila jest ugasiti svoju kameru. I dok se Jen tuširala, neki su od njezinih kolega odmah primjetili da se nešto čudno događa, dok drugi nisu ni vidjeli šta se događalo.

Nakon što se istuširala, Jen se vratila u video poziv i upitala svoje kolege zašto su šutljivi. Kolege joj nisu htjeli otkriti što se dogodilo te su je uvjerili da je sve u redu.

Jenin primjer pokazao nam je da i rad od kuće zahtjeva puno koncentracije te da se takvo šta može dogoditi svakome od nas.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti