Ovo su znakovi da je vašoj djevojci BAŠ SUPER sa vama!

Svaka cura ima svoje “tajne” koje neće tako lako otkriti pred vama, osim ako niste duže u vezi u kojoj se ona osjeća super prijatno. Ove stvari su siguran znak da vas voli i da joj je lijepo sa vama.

volivas

Brijanje/ne brijanje

Ovo je prva kategorija koja je dobar pokazatelj koliko joj je prijatno s vama. Ako vam dopušta da uđete u kupatilo kada brije noge i ne viče na vas nego vas pušta unutra – potpuno vam vjeruje. Isto tako, ako nije obrijala noge i krenuli ste da se seksate a njoj nije neugodno – to je to.

Nije našminkana

Došla je kod vas na druženje, nema ni trunke šminke i ne brine se. Znači da je sigurna u sebe i činjenicu da je stvarno volite. Ne opterećuje se razmišljanjima o tome šta ćete reći ako je vidite bez pudera i maskare. Svaka vam čast, uspjeli ste. Ovo je san svake cure – da se pojavi pred izabranikom bez šminke i ne brine se o tome.

Mokri s otvorenim vratima

Gledate neki film, jedete kokice i pijuckate. Njen mali mjehur ne može da izdrži puno tečnosti i zato svakih pola sata odlazi u toalet. Ukoliko obavlja nuždu i ne trudi se da zatvori vrata, sretna je i zadovoljana u vezi.

Podriguje pred vama

Danas su cure koje mogu da podriguju bar jedan minut ultimativni hit na internetu a neki se čak i pale na to. Ako vaša mala nakon dobrog pića podrigne pred tobom i nije joj neprijatno, možete da budete sigurni u vezi. Da ne biste ostali dužni, podrignite jače od nje. Na kraju krajeva, i mi ljudi smo zapravo životinje.

Prdi pred vama

Ovo je zadnji nivo. Ako prdne pred vama i ne stidi se, došli ste do zadnjeg nivoa u vezi. To znači da vas zaista voli, stalo joj je do vas, osjeća se potpuno ugodno znajući da to nećete reći drugarima …

Izvor: srbijadanas.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti