OVIH PET STVARI ŽENE PRVO PRIMJETE KADA SE SKINETE: Evo šta je bitnije od veličine penisa

Žena prati dok se skidate, ali i vašu reakciju dok se ona skida

krevett

“Žena vas ne doživljava toliko drukčije kada ste goli”, tvrdi psihologinja Jill Weber, autorka knjige ‘Having s*x, Wanting Intimacy.

Ipak, žene neke stvari definitvno primjećuju kada se muškarac skine, a koje, pročitajte u nastavku.

Brijanje i higijena

Prvo primjete jest li obrijani te se većina nadaju da “tamo dole” ne puštate da stvari izmaknu kontroli. Naime, ako muškarac pazi da ne obraste, neki dijelovi tijela postaju lakše dostupni te se povećava osjetljivost. Isto tako vole čiste i njegovane muškarce.

Pazite na parfem

Žena se nada da mirišete fino, a u prilog tome ide i nauka. Amigdala se nalazi blizu olfaktornog bulbusa gdje osjetilo mirisa počinje djelovati. Istraživanje mozga otkrilo je da amigdala ima jako veliku ulogu kada je riječ o se*sualnosti.

Miris i se*s vrlo su usko povezani tako da pažljivo birajte ono što stavljate na sebe.

A kako on to reaguje?

Žena prati dok se skidate, ali i vašu reakciju dok se ona skida. Isto tako zanima je imate li erekciju kada je vidite golu te joj pogled ide prema dole ne bi li se uvjerila da vam je se*sualno privlačna.

Kontakt očima

Za nju, ovo pokazuje da ste prisutni i posvećeni njoj u potpunosti. Dakle, žena prati svaki vaš potez. A pogotovo primjećuje gdje ide vaš pogled.

Veličina?

Žene gledaju kompletan paket u komadu počevši od visine, oblika tijela i veličine penisa kada nije u erekciji. Tako da nije istina da žene vole samo muškarce s ogromnim penisima. To često se*s čini neugodnim, čak i bolnim.

Izvor: net.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti