Ovaj čovjek je još 1934. godine pronašao lijek za rak, a to je otkriće platio svojim životom

Mnogi se pitaju zašto se pri pominjanju raka u medijima, uvijek nekako pojavljuje i riječ “industrija”. Rak i industrija su po svojim definicijama različite stvari. Ipak, često se pojavljuje fraza “industrija raka”.

Prema definiciji iz rječnika, industrija je “bilo koja opšta preduzetnička aktivnost ili komercijalno preduzeće”.

Na samo da je rak pretvoren u komercijalno preduzeće, već je po mnogim standardima i komercijalno carstvo koje zarađuje preko 124 milijardi dolara godišnje. Ponekad se u medijima pojavljuju priče o ljudima koji su se približili otkrivanju lijeka za rak, a onda im se odjednom gubi svaki trag. Ovoga puta vam predstavljamo priču o dr Royal Raymond Rifeu.

Dr Royal Raymond Rife je vjerovatno otac svih holističkih istraživanja o raku. Rife je rođen 1888. godine i bio je jedan od začetnika tehnologija koje se danas često koriste, a njegov doprinos je uočljiv u poljima optike, elektronike, radiohemije, biohemije, balistike i avijacije.

Rifeova mašina uništava infektivne organizme, viruse, bakterije i gljivice i koristila se za eliminaciju 52 različite vrste mikroorganizama, zatim protiv raka, tuberkuloze, lepre i streptokoknog faringitisa.

Rife je svoju misiju liječenja raka strujom započeo 1920. godine kada je otkrio da postoje specifična električna svojstva u svakoj bolesti koju je proučavao. Sproveo je na hiljade testova pokušavajući da izoluje električna svojstva tuberkuloze.

Rife je započeo istraživanja na raku 1922. godine, ali trebalo mu je 10 godina da izoluje VX virus, mikroorganizam koji izaziva rak. Godinu dana kasnije je izumio univerzalni mikroskop, optičku tehnologiju koja može da uveličava 60.000 puta. Rife je tako postao prva osoba koja je mogla da vidi živi virus.

Kada je odredio oscilacionu stopu za svaki organizam, on je pokušavao da ih uništi rezonancijom svjetlosne frekvencije. Svaki mikrob posjeduje prirodnu frekvenciju na kojoj rezonira, tako da je Rife povećanjem njihovih prirodnih oscilacija uništio organizme. Što je najvažnije, okolno tkivo nije bilo oštećeno ovim oscilacijama.

Rife je proces nazvao smrtonosna oscilaciona stopa (M.O.R.).

U sklopu svog istraživanja, Rife je 1934. godine pomoću svoje mašine izliječio 14 od 16 pacijenata oboljelih od raka u roku od dva mjeseca. Preostalo dvoje je izliječeno u narednih 6 nedjelja.

Dana 20. novembra 1931. godine sa svojim najpoznatijim kolegama iz oblasti medicine prisustvovao je banketu pod nazivom “Kraj svih bolesti”. Do 1939. godine, ista ta grupa ljekara je negirala da je ikada upoznala Rifea. Nakon što je pronašao lijek za rak, kako je moguće da su ga njegove kolege potpuno ignorisale?

Uoči konferencije za novinare na kojoj je dr Milbank Johnson trebalo da objavi rezultate Rifeove studije o liječenju raka iz 1934. godine, on je smrtno otrovan, a njegovi dokumenti su nestali. Nakon što Morris Fishbein nije uspio da otkupi prava na Rifeovu mašinu za iscjeljivanje, Rifeova laboratorija je uništena. Dr Nemes, koji je slijedio Rifeove radove, stradao je u misterioznom požaru u kom su uništeni svi njegovi radovi. Sličan požar je uništio i Burnet laboratoriju, koja je ocjenjivala Rifeov rad. Sam Royal Rife je ubijen 1971. godine tako što su mu “slučajno” dali smrtonosnu dozu valijuma i alkohola u bolnici.

Autor Barry Lynes je izrazio interesovanje za Rifeov rad osamdesetih godina, napisavši knjigu o Rifeu pod nazivom “Lijek za rak koji je djelovao”. U knjizi je navedeno da je Rifeova mašina mogla da izliječi rak, ali da su sva njegova otkrića suzbijena od strane Američke medicinske asocijacije.

Rak je industrija koja svake godine donosi na stotine milijardi dolara farmaceutskim kompanijama, te je jasno da nije moglo da se dozvoli da neko svojom mašinom upropasti sav taj profit.

Izvor: webtribune.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti