“Otišla sam da se vidim sa ljubavnikom, a mobitel zaboravila kod kuće”: Probudila sam se krvava …

U braku sam već neko vrijeme.

prevara8

Vrhunac moje ‘pameti’ je bio kada sam jednog dana izašla kolima da se vidim sa ljubavnikom a telefon nisam uzela sa punjača, ostao je otključan sa porukama. Bila sam u žurbi, nisam stigla ni da obrišem poruke. Muža sam slagala da sam otišla na pijacu ali sam se zadržala cijelo poslijepodne kod ljubavnika. Bilo mi je veselo sve dok nisam stigla kući kada mi je prisjeo dan.

Moj muž je pročitao sve poruke sa ljubavnikom a kada me dočekao na vratima bio je pijan, agresivan, ljut. Najednom me je  uhvatio za kosu i bacio na pod i onda me premlatio. Sve čega se sjećam je da me udarao nogama gdje je stigao.

prevara2

Nakon par sati kad sam se probulila iz polu-kome bila sam sva krvava po licu. Osjećala sam užasne bolove u stomaku, ustala sam da se umijem. Odmah sam  pozvala mamu da joj ispričam šta se desilo, rekla je da spakujem stvari da će kasnije doći sa tatom po mene. Nisam smjela ni da izađem iz kupatila dok nisam čula sirenu auta.

Onda sam čula tatu da vrišti brzo sam izašla iz kupatila da spakujem stvari. Moj suprug tada nije bio kod kuće pa smo bezbjedno otišli. Suprug sada zove po cijeli dan i moli za oproštaj, a tata me nagovara da se razvedem, a ja još uvijek ne znam šta da odlučim.

Izvor: viralnodanas.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti