ON 5.000 ŽENA DNEVNO DOVEDE DO ORGAZMA … a da ih čak i ne dodirne!

Hipnotizer

Svojim riječima hipnotizer Devlin Wild je opisao način na koji “pomaže” ženama i kako ih dovodi do vrhunca svojim glasom.

– Da ste mi prije 10 godina rekli da ću davati orgazam za 5.000 žena dnevno, nasmijao bih vam se u lice. Međutim, to je ono što radim, iz studija koji se nalazi na dnu moje bašte. Ljudi me plaćaju kako bi iskusili to, ali nikad nisam nikoga dodirnuo. Oni samo slušaju moj glas.

Ironično, svoju pažnju sam usmjerio na ovu granu kad me je djevojka napustila. Dok smo bili zajedno uživali smo u erotskoj fikciji, smatrajući je zdravim dijelom našeg seksualnog života. Voljela je kad čitam provokativna poglavlja, ali pošto sam disleksičan, prirodnije mi je bilo da joj pripovijedam svoje priče.

Znam da ovo zvuči smiješno, ali problem je bio u tome što više nije imala kontrolu nad sopstvenim tijelom. Rekla mi je da mogu čitati i vremensku prognozu, pa će doživjeti orgazam. Raskinuli smo, a ja sam se dosetio da bih svoj nesvakidašnji talenat mogao da iskoristim.

Ne želim da kažem koliko zarađujem, ali je dovoljno za udoban život.

Polovinu mojih sadržaja kupuju i muškarci jer iz njih uče kako da svojim partnerkama podare orgazam koji traje jedan sat. Poštujem žene i smatram da zaslužuju nevjerovatne orgazme. Bilo mi je puno srce kad mi jedna napisala: “Imam 43 i 15 godina sam u braku, ali Vi ste mi pružili prvi orgazam” – završava Devlin Wild.

Izvor: kurir.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti